Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
volvo maskinplejesæt
Plejekits til Volvo udlæggermaskiner

Brolæg vejen til succes

Volvo udlæggermaskiner er designet til at levere driftssikkerhed, ydeevne, effektivitet, sikkerhed og komfort. Ved kun at benytte originale Volvo-dele kan du sikre, at din udlæggermaskine altid vil give dig de Volvo-niveauer af kvalitet, som du forventer, og levere førsteklasses udlægningsresultater. Og det er her, Volvos plejekits til udlæggermaskiner og afrettere kommer ind.

Ét kit – med mange fordele

Når man kun udskifter vigtige eller synligt slidte dele og ikke de omkringliggende, kan det medføre ekstra belastning på de udskiftede dele, og det kan reducere deres driftslevetid betydeligt. Ved at benytte Volvo plejekits til udskiftning af sliddele sikrer du optimal ydelse og levetid for delen.

Spækket med fordele

Originale Volvo-dele er perfekt fremstillet. Det kan være svært nok at arbejde med en udlægningstolerance på 2 mm, så derfor skal du sørge for at bevare Volvo-kvaliteten af din udlæggermaskine og nyde godt af det nyeste tekniske design og de nyeste tolerancer indbygget i afretteren.

Plejekits til Volvo udlæggere og afrettere har mange fordele, når det er tid til at udføre vedligeholdelse, reparation eller et grundigt eftersyn.

Tidsbesparelser

Hvert kit indeholder alle de originale Volvo-dele, du har brug for, så du er sikker på, at alt passer perfekt – det betyder mindre tid på værkstedet og mere tid på jobstedet.

Maksimer holdbarhed og levetid af komponenter

Vores dele er fremstillet af stål af den højeste kvalitet, hvilket giver enestående afslidningsmodstand.

Udlægningskvalitet

Optimer varmefordelingen og slitagen hen over afretteren ved at benytte originale Volvo-dele. Det bidrager til en millimeternøjagtigt bearbejdet overflade og perfekt varmekonsistens fra varmebjælkerne.

Original stamper

Sørg for at have korrekt hærdede stamperstænger for at optimere komprimeringskvaliteten, holdbarheden og udlægningskvaliteten.

Lettilgængeligt

Følgende typer af Plejekit kan fås til stort set alle modeller af udlæggermaskiner fra Volvo og Ingersoll Rand – på hjul og larvebånd (efter behov).

Snegledrev
Sneglegang
Udlæggerafretter
Filter til udlæggermaskine
Transportørdrev til udlæggermaskine
Transportør til udlæggermaskine
Larvefodsplade til udlæggermaskine
Ved du, hvad du har brug for?

Ønsker du at bestille reservedele? Vi hjælper dig med glæde.

Send en forespørgsel