Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
volvo redskab skridstyret

Redskaber til skridstyrede læssemaskiner

Kun det bedste er godt nok til din Volvo

Bevar din Volvo fuldt ud Volvo

Volvo skridstyrede læssemaskiner er kendt over hele verden for deres høje kvalitet, og Volvo redskaber tilbyder nøjagtig den samme høje kvalitet. Så hvorfor gå på kompromis? Ved at bevare din skridstyrede læssemaskine fuldt ud Volvo får du fred i sindet og fremragende økonomi.

Bemærk venligst, at udbuddet af redskaber til maskinmodeller kan variere på forskellige markeder.

Læsseskovle

Volvo tilbyder et omfattende udvalg af skovle for at sikre det perfekte match mellem din maskine og arbejdsstedet.

Oversigt over redskaber

Overfaldsskovle

Volvo tilbyder gribeskovle til skrot, kvas og gødning i sin redskabsportefølje til skridstyrede læssemaskiner, så du får maksimal alsidighed til dine opsamlingsaktiviteter.

Oversigt over redskaber

Gafler

Pallegafler er ideelle til palle- og materialehåndtering. Den kraftige konstruktion giver gaflen styrke til håndtering af alle de læs, maskinen kan håndtere. Let og hurtig ændring af grenafstand for større fleksibilitet.

Oversigt over redskaber

Hydrauliske hamre

Volvo hydraulikhammeren kombinerer fremragende driftsydelse med lav støj og lave vibrationsniveauer. Den er driftssikker og enkel at vedligeholde. Hydraulikhamre leveres udstyret med ét slidværktøj og hydraulikslanger.

Oversigt over redskaber

Blade

Velegnet til jordflytnings- og rydningsopgaver. Bladet kan vinkelstilles og vippes hydraulisk. Det kan vinkles 30° til højre eller venstre og vippes 10° vandret i begge retninger.

Oversigt over redskaber

Fejeredskaber

En vinkelfejemaskine er ideel til rengøring af arbejdssteder og offentlige vedligeholdelsesarbejder med dens store børstesektioner, som kan gøre rent i en enkelt passage. Opsamlingsfejemaskiner er velegnede til al oprydning i forbindelse med enhver arbejdsopgave, hvor affaldet skal indsamles, f.eks. på skrotpladser

Oversigt over redskaber

Sneslynger

Hydraulisk vinklet sneblad til effektiv snerydning fra parkeringspladser, indkørsler, fortove og lignende. Optimal ydelse er sikret takket være de justerbare slæbersko, det kurvede blad og en udløserfunktion for at mindske skaderne, hvis det bliver ramt af en genstand.

Oversigt over redskaber

Ensilageskærere

Ensilageopriveren bruges til kværning af hårdtpakket ensilage og har justerbare styr til justering af skæredybde. Redskabet er fremstillet af slidbestandigt materiale af stor styrke, hvilket giver det lang levetid. Designet giver opriveren mulighed for at skære ved siden af vægge og lige igennem til bagsiden af rummet.

Oversigt over redskaber

Træspader

Træspaden til rodklumpgravning anvendes til omplantning/fjernelse af træer med hele rodklumpen. Konstruktionen har et kort og snævert tårn og et kompakt design med en bred portåbning for nemt at gribe fat om træer.

Oversigt over redskaber

Stubfræsere

Stubfræseren er ideel til fræsning og til at fjerne stubbe. Den anvender heavy-duty kværntænder og har 60 graders bevægelsesområde, der sikrer høj produktivitet.

Oversigt over redskaber

Stensav

Stensaven anvendes til at skære gennem meget hårdt materiale i forbindelse med vejvedligeholdelse eller fræsning af riller i beton.

Oversigt over redskaber

Koldhøvle

Den kolde planhøvl er ideel til vedligeholdelse af veje og forberedelse af arbejdspladser. Udjævner frosthævninger, arbejder rundt om vejmandehuller og bearbejder forsyningsselskabers udgravninger i fuld dybde. Den egner sig også til teksturvejbelægninger med henblik på skridsikkerhed.

Oversigt over redskaber

Skrabere

Den elektriske anlægsrive anvendes bl.a. til finplanering, pulverisering af jord, fjernelse af affald og spredning af fyldejord. Den bidirektionelle tromle bearbejder jorden i både fremadgående og bagudgående retning, og kan vinkles 20 grader både til venstre og højre.

Oversigt over redskaber

Præpareringsredskaber

Præpareringsredskabet anvendes til effektiv oprydning, rydning af sten og jordforberedelse. Opsamler stenblokke på 1 til 20 tommer (25-500 mm) i diameter, og lader sand/jord og mindre stykker sive ud af den perforerede skovl.

Oversigt over redskaber

Fræsere

Dette redskab er ideelt til klargøring af såbede, blanding af kompost og forberedelse af anlægsområder. Den bidirektionelle drift muliggør underskæring og topskæring i både fremadgående og bagudgående retning.

Oversigt over redskaber

Buskryddere

Buskrydderen er ideel til at rydde underskov, højt græs og små træer. Den anvendes på mange forskellige områder, både store marker, offentlige parker og vejkanter. Kontrollampen for blad advarer fører og tilskuere, når bladet er i bevægelse.

Oversigt over redskaber

Vibrationsruller

Vibrationstromler kan effektivt komprimere mange forskellige jordbundstyper, herunder grus, sand, jord og asfalt. De er ideelle til vejbaner, fortove, cykelstier, golfbaner, broer, parkeringspladser og andre lignende overflader. Polstrede og glatte tromler er tilgængelige.

Oversigt over redskaber

Grøftemaskiner

Rendegraveren anvendes til hurtig og præcis gravning af udgravninger til kabler og til små rørlægningsopgaver. Den har sideskift med to positioner til gravning af smalle render, en hydraulikmotor med højt moment og et heavy-duty driftssystem med kædereduktion.

Oversigt over redskaber

Jordbor

Sneglen bruges til at bore huller i jorden. Bits fås til standardopgaver, svære opgaver og træ/buskplantning. Enheden beskyttes mod skader af en hydraulisk aflastningsventil, når sneglen rammer store ubevægelige genstande.

Oversigt over redskaber
Volvo dealer finder redskaber
Tag kontakt

Vil du bestille eller have mere at vide? Send en besked til os.

Tag kontakt