Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Kompaktforhandler er flyttet i nye lokaler

Sylvester A/S er flyttet til Koldings industriområde vest for byen tæt ved det store motorvejskryds.

For to år siden fik Sylvester A/S den landsdækkende forhandling af Volvo kompaktmaskiner, og nu er firmaet flyttet til nye lokaler i Koldings vestlige industriområde inden for motorvejen omkring Kolding.

Samtidig med nye lokaler kunne Sylvester A/S præsentere forhandlingen af Gehl minilæssere, som er mindre end Volvo-læsserne og kan transporteres på en trailer.

- Med de nye lokaler er vi kommet tættere på byen og ligger i et område, hvor der i forvejen er håndværkerbutikker, så mindre entreprenører, anlægsgartnere og håndværkere er vant til at komme her i området. Før lå vi lidt isoleret i det nordlige Kolding udenfor motorvejen, siger Tom Sylvester, da firmaet præsenterer de nye lokaler for kunderne ved et åbent hus.

Sylvester A/S har nu været forhandler af Volvos kompakte program i hele landet i to år, og det har ændret virksomheden markant.

- Jeg synes, at samarbejdet har udviklet sig positivt. At have Volvos flag foran bygningen er anderledes, fordi vi nu har Volvos organisation i ryggen. Det betyder noget for vores servicetilbud, hvor vi trækker på Volvos store net af servicelastbiler over hele landet, og generelt har det stor betydning for kunderne at vide, at Volvo står bag os.

Foruden et stort udsnit af Volvo-programmet, Gehls modeller og mange Variant-trailere, som Sylvester A/S også forhandler, var der flere samarbejdspartnere med rotortilte, koste, grabbe og andet tilbehør til stede ved arrangementet hos Sylvester A/S.

Tom Sylvester lægger stor vægt på at levere færdige løsninger til kunderne, hvor udstyr og tilbehør er monteret frem for alene at levere den rå maskine. Derfor var en række udstyrsleverandører inviteret med til præsentationen af de nye lokaler.

Sylvester A/S

Kompaktforhandler er flyttet i nye lokaler.
Sylvester A/S er flyttet til Koldings industriområde vest for byen tæt ved det store motorvejskryds.