Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Volvo Construction Equipment hjælper kunderne med at se det større billede med Connected Map

Volvo Construction Equipment har afsløret deres Connected Map-løsning, en positioneringstjeneste, som giver en visualiseret stedsoversigt for alle maskiner – også ikke-Volvo-maskiner – og køretøjer på et sted, som er tilgængeligt for personalet i maskinerne (via Volvo Co-Pilot- eller Android/iOS-enheden) og på kontoret (via Office Portal for web-platformen).

Azadeh Fazl Mashhadi, Service Offer-ejerstedsløsninger hos Volvo CE, forklarer: "Med Connected Map får brugerne en komplet oversigt over arbejdsstedet. Det giver dem en visuel oversigt i realtid over, hvor hver eneste maskine, hvert eneste køretøj og hver eneste besøgende på et sted forbundet med appen befinder sig, så det bidrager til at gøre deres drift mere effektiv og mere produktiv".
Azadeh Fazl Mashhadi fortsatte, "Ledelsen på stedet har også det totale overblik over arbejdsstedet via Office Portal, så de har alle de oplysninger, de skal bruge til at optimere trafikbetingelserne, lige ved hånden. Det giver maksimal produktivitet. Derudover kan øget effektivitet af transportoperationerne også bidrage til at nedskære transporttiderne, minimere sammenblanding af materialer, sænke brændstofforbruget og reducere emissionerne.

Sådan fungerer det

Connected Map fungerer ved at udtrække positioneringsdataene fra maskintelematikken eller fra Android-/ iOS-enheder med SIM-kort og uploade dem til en cloud-baseret Volvo-platform. Hvad enten det drejer sig om en Volvo-maskine, en ikke-Volvo-maskine, et køretøj eller en midlertidig besøgende, vil Connected Map visualisere positionen af enhver enhed på stedet, som har appen installeret – enten i Volvo Co-Pilot eller i en Android-/iOS-enhed.
For ikke-Volvo-maskiner, som jævnligt findes på stedet, anbefaler Volvo at udstyre maskinen med en generisk/ikke-Volvo Co-Pilot med Kort-app. Dette kan købes som eftermarkedsoption via Volvo-forhandleren. Operatører af ikke-Volvo-maskiner kan også få adgang i Site Map-appen via enhver Android-/iOS-enhed med et SIM-kort. Midlertidige besøgende på stedet kan også få adgang til appen på samme måde, så de nemt kan gøre sig bekendt med stedet.

Connected Map vil visualisere en mængde typiske funktioner og landmærker på arbejdsstedet, inklusive veje, som hjælper operatørerne med at navigere rundt på stedet og i læssezoner, aflæsningszoner, hastighedszoner samt begrænsede zoner. Punkter af interesse såsom kontorer, værksteder og brændstoftanke kan også visualiseres, hvilket er særlig nyttigt for nye eller midlertidige operatører. Ensporede sektioner (smalle veje) kan defineres og give operatøren besked, hvis en anden maskine nærmer sig i en ensporet sektion. Det hjælper med at undgå trafikpropper.

Omfattende fordele

For ledere på arbejdsstedet gør Office Portal det nemmere at administrere større steder, og det giver dem sågar mulighed for at administrere flere steder samtidigt. Office Portal giver ikke blot en visuel oversigt over alle maskiner, operatører og midlertidige besøgende på stedet, det giver også lederen på stedet mulighed for at reagere på de fremherskende forhold på stedet. Lederen på stedet kan introducere forholdsregler såsom ensrettet kørsel eller begrænsede zoner og kommunikere disse ændringer til alle brugere. Det hjælper øjeblikkeligt med at forbedre bevidstheden, reducere uheld og øge produktiviteten.Brugere af
Connected Map kan også holde sig opdateret med hensyn til, hvor deres maskiner befinder sig, takket være søgefunktionaliteten i Connected Map, som vil søge efter og finde brugere eller maskiner i realtid; maskinens sidste position kan ses i 30 dage.
Uden for kontoret gør Connected Map det nemmere for operatøren at blive mere fortrolig med stedet og vide, hvor alle befinder sig, inklusive besøgende. Det hjælper med at muliggøre en mere direkte, sikrere og mindre stressende drift.
Site Map-applikationen kan hentes gratis fra App Store og Google Play. Kunderne skal kontakte deres Volvo-forhandler for at komme i gang med Connected Map og Office Portal.

FOR YDERLIGERE INFORMATION

Anne Bast

Chef for mærke, markedsføring og kommunikation
Volvo Construction Equipment
Salgsregion Europa/International
Email: anne.bast@volvo.com