Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Forandring begynder her – en handlingsopfordring

"Hvis jeg var en voksen, ville jeg tage vare på miljøet meget mere end voksne gør i dag – vi er nødt til at gøre verden bedre! Jeg er bekymret for, at jeg en dag ikke vil kunne lege i skoven længere". Sådan sagde syvårige Siri Riutta, og det er en bekymring, som millioner af børn verden over har.

Forandring begynder

For Siri og resten af den yngre generation ligger det helt naturligt for dem at tage sig af miljøet. Deres handlingsopfordring til den ældre generation, der har magten til at træffe beslutninger i kampen mod klimaforandringer, er dybt seriøs og hos Volvo Construction Equipment (Volvo CE) lytter vi til dem og anerkender vores vitale rolle i at skabe forandring. Det skylder vi Siri og fremtidens generationer. Vi er sandsynligvis den sidste generation, der kan gøre en reel forskel og opbygge den verden vi selv vil leve i – i stedet for den verden vi står tilbage med.

Carl Slotte, Head of Sales Region Europe kommenterer på behovet for forandring. "For det første er jeg ekstremt stolt af at arbejde for et selskab som Volvo CE, der har ambitioner og konkrete bæredygtighedsmål. Som et af de førende selskaber i vores branche har vi et ansvar, og det tager vi på os. Vi klimamål er klare: Fra 2040 skal vi have 100 % fossilfrie køretøjer i hele Volvo Group og nå nettonul emission af drivhusgasser fra vores værdikæde".

Med den nye marketingskampagne "Forandring begynder her" vil Volvo CE vise, at de er en platform der promoverer forandring og skaber muligheder. Denne nye marketingstilgang har to hovedformål. Det første er at tage føringen inden for forandring på meget vigtige områder som bæredygtighed, elektromobilitet og tjenester og at tilskynde alle vores stakeholders til at skride til handling. Og det andet er at demonstrere over for vores kunder hvordan vi transformerer vores branche gennem vores tilbud på disse tre nøgleområder – og gennem dette ligeledes give dem en god oplevelse med disse beskeder, hvad enten de deltager via en virtuel eller fysisk platform. Det er hvad vores "omnichannel"-tilgang går ud på.

Sidste år annoncerede Volvo CE deres hensigt om at indføre en ny omnichannel marketingstilgang, der laders os nå ud til vores kunder, forhandlere og andre stakeholders gennem et sammensurium af virtuelle og fysiske events. Vi står over for en udfordring, der kræver tætte samarbejder på kryds og tværs, men det er bare ikke altid hverken praktisk eller bæredygtigt at mødes fysisk. Derfor lancerer vi snart en spændende ny virtuel platform og tilbyder vores stakeholders at kunne vælge, hvordan de vil interagere med os. Volvo Days, vores helt store kundeevent i svenske Eskilstuna i juni, vil for eksempel få et helt nyt udtryk og stemning, da det vil være muligt at deltage både fysisk og virtuelt opleve de events vi har på programmet. Digitale og fysiske oplevelser er forbundne som aldrig før og den røde tråd, der binder det hele sammen, er spundet af bæredygtighed, elektromobilitet og tjenester.

Forandring begynder her 03

Carl Slotte

Bæredygtighed er den overordnede paraply for vores strategiske dagsorden, hvor klart definerede, videnskabsbaserede mål udgør grundstenene i vores fremtidige udvikling. Elektrificering er nøglen til en fossilfri branche og Volvo CE tilbyder i dag det bredeste udvalg af elektriske mindre anlægsmaskiner på markedet og har en klar plan for vækst og udvidelse af vores elektriske tilbud fra mindre maskiner til de helt tunge. Vores samarbejde med FIA World Rallycross Championship er endnu et bevis på vores engagement i at fremme elektrificering. Med dette partnerskab har vi fået en global platform, hvor vi kan demonstrere potentialet i elektriske maskiner på tværs af brancher.

Med vores tjenester har vi mulighed for at hjælpe vores kunder til at maksimere deres produktivitet og effektivitet på arbejdspladsen. Vores nyligt lancerede CO₂ Reduction-program er for eksempel bare en af de måder, hvorpå vi undersøger, hvordan vi kan hjælpe kunderne med at komme deres kulstofaftryk til livs og vi udvikler konstant de tjenester og løsninger, som vi tilbyder.

Vi har en reel mulighed for at gøre en forskel sammen og for at opbygge den verden vi gerne selv vil leve i, for os selv, for Siri og for fremtidens generationer, kunder, leverandører og politikere. Lad os gøre det sammen. Forandring begynder her.

FOR YDERLIGERE INFORMATION

Anne Bast

Chef for mærke, markedsføring og kommunikation
Volvo Construction Equipment
Salgsregion Europa/International
Email: anne.bast@volvo.com