Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Volvo CE uddanner teknikere i overgang til elektriske maskiner

Skiftet til elektrificering kræver mere end skift til maskiner med nul udstødning – hele forsyningskæden skal sættes i stand til at optimere disse fremsynede entreprenørløsninger. For at lette overgangen går Volvo Construction Equipment (Volvo CE) langt videre end til blot at hjælpe materieludlejningsfirmaet Loxam med at få mest muligt ud af deres elektriske nyanskaffelser.

Uddannelsessessionerne dækker alle aspekter fra de tekniske til de erhvervsmæssige.
Efter ankomsten af 18 Volvo ECR25 Electric maskiner i Loxams udlejningsfilialer over hele Frankrig gennemfører Volvo CE grundige undervisningssessioner for at sikre, at disse elektriske kompakte gravemaskiner giver kunderne den bedste værdi for pengene. Vores støtte dækker alt fra teknikken – vedligeholdelse, opladningssystemer og mekanik – og til den handelsmæssige viden, som er nødvendig for at vejlede medarbejdere, teknikere og kunder om markedsværdien, produktiviteten på stedet og miljøfordelene ved at gå elektrisk.
 
Sébastien Perusse, Salgschef for kompakte maskiner hos Volvo CE, siger: "Dette er en helt anden tilgang til, hvordan vi normalt ville engagere os med forhandlervirksomheder under salget af mere konventionelle entreprenørmaskiner. Det er en oplagt mulighed for ikke blot at skabe et nyt marked, som er fuldt udstyret og aktiveret til at flytte elektriske maskiner, men også at gå i dialog direkte med kunderne og besvare deres egne unikke krav". 

En elektrisk løsning til lavemissionsområder

Loxam, den førende udlejningsvirksomhed i Frankrig og i Europa, har været partner med Volvo CE i mere end 25 år. Loxam lancerede for nylig sin LoxGreen -serie af udstyr i et forsøg på at udleje mere miljøvenlige elektriske, hybride og naturgasdrevne maskiner – perfekt egnede til kravene i nærliggende lavemissionsområder.

Atten modeller af ECR25 Electric er blevet solgt som en del af Loxams Lox Grønne udlejningsudvalg.

Volvo CE blev valgt som den ideelle partner til at hjælpe med denne overgang takket væres vores ry for at udvikle driftssikre elektriske transportløsninger og vores fokus på sikkerhed, stærk kommunikation og højtuddannet teknisk support. Desuden er Volvos 2,5-ton gravemaskine den mest populære model i Loxams flåde. “Vi er overbevist om, at den nye ECR25 Electric vil møde kæmpestor entusiasme fra brugerne i sammenligning med andre elektriske modeller", siger Perusse. 

Den tilbyder ikke blot nul CO2-emissioner, operatørerne rapporterer også om et meget mere behageligt arbejdsmiljø, som er næsten lydløst, med lav vibration og mere komfortable betjeningsknapper. Maskinen, som blev udviklet og bygget på Volvo CE's Belley-fabrik i Frankrig, har samme ydeevne som dens dieselmodpart, og dens batteripakke giver en hel dags arbejdstid, afhængigt af anvendelsen.

 

Undervisningssessionerne er en ny type support for at hjælpe kunder og teknikere med at betjene det elektriske skift.

Målet med disse undervisningssessioner er at give Loxam de nye færdigheder for at sikre maksimal rådighedstid for disse elektriske modeller. Dette omfatter råd om diagnosticering, vedligeholdelse samt brug og håndtering af opladningssystemer og elektriske komponenter samt en påmindelse om selve mekanikken såsom hydraulikpumper, filtre og slanger.

De dækker ogs grundlæggende principper for sikkerhed og behovet for særlige elektricitetsaftaler. En anden nøglekomponent i disse sessioner er råd om, hvordan man præsenterer en elektrisk gravemaskine for en kunde, som kan være mere vant til dieselvarianter, og hvorfor kunden bør overveje at skifte til en elektrisk model. 

Thierry Lahuppe, Loxam Materielchef, siger: "Som de førende er vi engageret i at foregribe og fremme nye løsninger for at hjælpe vores kunder med at reducere deres CO2-fodspor. Vi var meget interesserede i at dele vores indsigt under udviklingsprocessen for dette nye udstyr. I dag er vi mere end nogensinde overbevist om, at vi bør arbejde sammen for at bekæmpe klimaændringer på en smart måde".
 
Denne ekstra support blev givet som en del af salget af disse maskiner, finansieret af Volvo Financial Services, og er et eksempel på, hvordan nye forretningsmodeller med succes bliver introduceret for problemfrit at integrere elektriske modeller i et marked under forandring.

FOR YDERLIGERE INFORMATION

Anne Bast

Chef for mærke, markedsføring og kommunikation
Volvo Construction Equipment
Salgsregion Europa/International
Email: anne.bast@volvo.com