Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Hvad er forskellen på CareTrack og ACTIVE CARE?

Volvo CE tilbyder nu to måder at spore maskiners tilstand og ydeevne – Care Track og ACTIVE CARE. Men hvad er forskellen på disse tjenester, og hvilken er det rette valg til din virksomhed?

Volvo CareTrack er et telematiksystem, der indsamler maskindata, advarer kunden med alarmkoder og omfatter en onlineportal, hvor kunder kan fordybe sig i flådedata.

Volvo CE tilbyder nu også ACTIVE CARE, der er maskinovervågning 24/7/365 samt en ugentlig rapporttjeneste om flådeudnyttelse, der benytter sig af CareTrack-data. Med andre ord kan kunder ikke have gavn af ACTIVE CARE uden CareTrack.

"Den store forskel er, at med ACTIVE CARE kan medarbejdere på Volvo Uptime Center administrere dataene på vegne af kunden og tilvejebringe fjerndiagnosticering og fange problemer, før de opstår. Det gør det nemmere for kunden at få gavn af den indsigt, som dataene giver", forklarer Aram Ibrahim, chef for produktsupport.

Maskinovervågning og sagsstyring

Med CareTrack advares kunden, hver gang der vises en maskinfejlkode – uanset om den er kritisk eller ej – og det er op til dem at kontakte forhandleren med alarmdetaljerne og overvåge statussen.

ACTIVE CARE overtager opgaven med overvågning og indledende diagnosticering fra kunden, der kun underrettes, når en specifik handling er nødvendig. Volvos eget sagsstyringssystem fortolker fejlkoder for sandsynlige årsager, anbefaler løsninger og konsekvenserne ved ikke at handle. Hver sag overvåges på vegne af kunden fra det tidspunkt, hvor alarmen registreres, til løsningen findes, og forhandleren holdes godt orienteret under hele forløbet.

"Set med kundens øjne løses problemerne proaktivt og perfekt med forhandleren, inden de kan nå at udvikle sig til alvorlige problemer – og nyttetiden opretholdes", siger Ibrahim.

Flåderapportering

Med CareTrack skal kunden logge ind på onlineportalen for manuelt at hente data og generere rapporter. De kan gøre dette så ofte eller sjældent, som de har lyst til.

For ACTIVE CARE-abonnenter genererer Volvo automatisk ugentlige flåderapporter med letforståelige sammendrag samt individuel maskinstatistik om udnyttelsen eller eventuelt fejlagtig anvendelse. Dette gør flådeadministratorer i stand til at træffe beslutninger, der forbedrer produktiviteten og reducerer omkostningerne.

Så hvilken tjeneste er den rette for mig?

"Telematik kan give øget effektivitet og rentabilitet for køretøjerne – og du kan til fulde forstå denne mulighed, hvis du opretter forbindelse til ACTIVE CARE-tjenesten. Valget af disse tjenester, der tilbydes fra Volvo, handler i virkeligheden mere om at vælge, hvor meget tid en administrator vil bruge på at læse dataene, og om de har ressourcerne til at fange problemerne, før de medfører stilstand", slutter Ibrahim.

FOR YDERLIGERE INFORMATION

Anne Bast

Chef for mærke, markedsføring og kommunikation
Volvo Construction Equipment
Salgsregion Europa/International
Email: anne.bast@volvo.com

Hannah Kitchener

SE10
London
Tel: +44 207 923 5863
E-mail: hannah.kitchener@se10.com