Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Volvo introducerer F-generationen af ECR50: enestående alsidighed og betjeningsvenlighed

Den nye generation af ECR50 F er den ultimative allround-maskine, som er klar til at påtage sig enhver opgave – hvor som helst.

Volvo Compact Excavator ECR50

Denne udlejningsklare kompakte 5-tons gravemaskine kombinerer kvalitet, driftssikkerhed og innovation for at levere enestående smidighed og brugervenlighed. Den perfekte tilføjelse til enhver flåde.

Holdbarhed og lave driftsomkostninger

Som udlejningsejer har du brug for en maskine, der vil arbejde som ny måned efter måned – og det er lige præcis, hvad ECR50 gør. Dens nulsvingradius bag muliggør adgang til og arbejde i snævre områder og reducerer samtidig risikoen for maskinskader. Desuden sikrer bomsvinget inden for larvebåndene, at svingbommen og cylinderen forbliver inden for larvebåndets bredde, når man graver langs med forhindringer. Forstærket graveudstyr, undervogn og motorhjelme bidrager yderligere til fremragende holdbarhed. Med et smøreinterval på 50 timer, en motorhjelm, der kan åbnes på vid gab, og nem adgang til servicepunkter er det barneleg at tage sig af disse maskiner. Med automatisk motorstop registreres timer uden arbejde ikke, og det reducerer vedligeholdelsesomkostningerne og bidrager til højere videresalgsværdi. Og endelig giver det patentbeskyttede hydraulikoliefilter enestående beskyttelse af hydrauliksystemet.

Naturligt intuitiv

Hvis du lejer en maskine, har du brug for, at den er nem at betjene. ECR50 har et enkelt layout af betjeningsknapperne, et drejehjul i automobilstil og en 5-tommers farveskærm, som hjælper føreren med nemt at navigere rundt i menuerne. Og de proportionale fingerspidsbetjeninger, de store kørepedaler og den automatiske kørsel med to hastigheder gør det nemmere for enhver fører hurtigt at lære at håndtere maskinen. Selv skift mellem redskaber er nemt og ligetil takket være den hydrauliske lynkobling og de trinvise instruktioner på skærmen. I den nye ECR50 kan du forprogrammere hjælpehydraulikindstillingerne til at passe til opgaven i ganske få trin. Du kan derefter vælge, om føreren kun skal vælge foruddefinerede indstillinger eller lade det være op til føreren at foretage de hydrauliske justeringer fra kabinen.

Leg med de store drenge

Selv om den nye ECR50 har slanke proportioner, er den en sand 5-tons maskine, som problemfrit kan påtage sig vanskelige opgaver. Enestående stabilitet og hydraulikeffekt bidrager til uovertruffen graveydelse, løftekapacitet og trækkraft.

Volvo kompakt gravemaskine ECR50F ECR58F

For at matche specifikke præferencer og anvendelsesområder kan maskinen skræddersys med en række redskaber og optioner, inklusive tiltlynkobling, grønt rotorblink – som blinker, når sikkerhedsselen er forsvarligt spændt – ekstra kontravægt, ekstra timetæller og meget mere. Ligesom alle Volvos gravemaskiner er ECR50 mere end 93 % genanvendelig og kompatibel til brug med biohydraulikolier. Det demonstrerer Volvo CE's cirkulære økonomikvalifikationer.

Volvo kompakt gravemaskine ECR50 ECR58

Nøglespecifikationer:

Motor   D2,4H   Svinghastighed
o/min
8,5
Bruttoeffekt
kW 31,2 Brydekraft
kN 36,2
hk(imp) 41,8 lbf 8,134
Nettoeffekt
kW 30,7 Rivekraft (arm brydekraft)
kN 25,9
hk(imp) 41,2 lbf
5,834
. . . ved motoromdrejningstal
o/min 2 200 Totalbredde
mm
2 000
Driftsvægt
kg
5 050 ft in 6'7"
lb
11,133 Totallængde
mm 5 198
Driftsvægt - halvtagsversion

kg

- ft in 17'1"
lb - Hovedhydraulikpumpe, maks. flow
l/min 120
Skovlkapacitet m3 0,114 gal/min 31.7
y3 0.149 Bommens svingvinkel, venstre / højre
vinkel 75 / 55
Kørehastighed km/t 2,7 / 4,4  
miles i timen 1,68 / 2,73

Oktober 2020.

FOR YDERLIGERE INFORMATION

Tiffany Cheng

Direktør for ekstern kommunikation
Volvo Construction Equipment
Tlf.: +32 499 56 68 47
E-mail: tiffany.cheng@volvo.com

Brian O'Sullivan

SE10
London
Tlf.: +44 7733350307
E-mail: osullivan@se10.com