Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Enkel Volvo-hybrid forventes at forbedre brændstofeffektiviteten med op til 20 %

Den kommende EC300E Hybrid-gravemaskines bomsænkningsbevægelse oplader energilagrende akkumulatorer, der anvendes til at strømforsyne motorsystemet.

Volvo Crawler Excavator EC300E Hybrid

Ofte er de bedste idéer de mest simple. Volvo CE har taget denne ide til sig med dens geniale nye EC300E Hybrid. I modsætning til andre systemer, der opfanger svingenergien af en gravemaskines overbygning for elektrisk at hjælpe motoren, så udnytter Volvos nye hydrauliske hybrid "gratis" energi, der genereres af bommens nedadgående bevægelse og anvender den til at forkomprimere motorsystemet.

Volvo Gravemaskine med larvebånd EC300E HybridDe kraftige og regelmæssige nedadgående bombevægelser oplader 20-liters hydrauliske akkumulatorer, som derefter leverer energi til at drive hydrauliske hjælpemotorer, der strømforsyner motorsystemet. Der er de samme niveauer af kontrollerbarhed og ydeevne som på EC300E-standardmodellen, herunder muligheden for at arbejde i ECO-tilstand og hybridtilstand samtidigt.

Hurtig tilbagebetaling i gravning og aflæsning

Denne enkle og ukomplicerede funktion fjerner belastningen på motoren og leverer samtidigt op til 20% højere brændstofeffektivitet og op til 17% lavere CO2-emissioner – og alt dette uden tab af ydeevne.

Når den anvendes i forbindelse med gravning og aflæsning (især dem med et sving på 90 grader), kan tilbagebetalingen ved brug af denne enkle metode være lidt mindre end to år.

Ikke nok er idéen simpel – det er komponenterne også, idet de består af nogle få ekstrakomponenter, der er nemme at vedligeholde.

Volvo Gravemaskine med larvebånd EC300E HybridTeknologier som denne er et andet eksempel på, at Volvo CE fortsætter sin forpligtelse til at innovere og udvikle mere bæredygtige og omkostningseffektive løsninger for kunder.

Som den første i en ny række af gravemaskiner løfter lanceringen af EC300E Hybrid i 2020 sløret for et nyt kapitel på vejen til at bygge den verden, vi ønsker at leve i.

FOR YDERLIGERE INFORMATION

Anne Bast

Chef for mærke, markedsføring og kommunikation
Volvo Construction Equipment
Salgsregion Europa/International
Email: anne.bast@volvo.com

Hannah Kitchener

SE10
London
Tel: +44 207 923 5863
E-mail: hannah.kitchener@se10.com