Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Den nye planeringsskovl giver kompakte læssemaskiner styrken til at flytte jord

En spritny planeringsskovl til Volvos små læssemaskiner gør arbejdet nemt ved fjernelse af muldlag, mindre bulldozing, anlæggelse og planering.

Som om Volvo Construction Equipments (Volvo CE) kompakte læssemaskiner ikke var alsidige nok, giver en ny planeringsskovl mulighed for meget større ydeevne og brugervenlighed ved jordarbejde. Den nye planeringsskovl, der er lavet til at passe til de seks maskiner, der spænder fra Volvo L20H til L50H kompakte læssemaskiner, har et helt nyt design.

Den har et langt, plant gulv, der er forstærket med Hardox-plader for øget holdbarhed, og den nye, stærkere skovl giver en 50 mm større gravedybde sammenlignet med den skovl, den erstatter. Desuden giver en nye nedre skovlramme et meget bedre udsyn gennem kontralejet til den forreste kant på tilbehøret. Den flyttede kontaktflade forbedrer krængningsvinklen – hvilket gør det nemmere at tømme skovlen. 

"Skovler" en førstepræmie

Skovlen er udformet til at være det perfekte tilbehør til fjernelse af muldlag, anlæggelse, mindre bulldozing og planering. Dens nye sidepladedesign med flad overside angiver tydeligt skovlpositionen, hvilket hjælper operatøren med at definere niveauvinklen – for mere præcis og hurtigere planering. Skovlen, der er overført fra den tidligere generation, har en lige bagkant, der er perfekt til planering under bakning. Og når vejret bliver køligt, kan skovlen påmonteres en sneforlængelse, som øger skovlens volumenkapacitet markant. 

Volvo stor læssemaskineskovl

Én af familien

Den nye planeringsskovl er blot én i et fuldt udvalg af tilbehør til Volvos kompakte læssemaskiner. Disse omfatter gafler, tænger og materialehåndteringsarme samt et bredt udvalg af skovle, herunder universal, sidetip, højtip, sten og skrot.

Volvo stor læssemaskineskovl

Kan du ikke finde det ønskede tilbehør? Intet problem. Volvo bygger gerne ét, der passer perfekt til opgaven. Med interne tilbehørsspecialister til at rådgive samt et bredt fundament af Volvo-tilbehør at bygge på kan Volvos specialbyggede tilbehør udformes, så det opfylder kravene til den pågældende opgave. Justeringer kan omfatte nye spildskærme, sideplader, skovlgulv og slidbelægning samt ændringer i volumen, bredde og højde eller endda kontaktfladeposition.