Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Add Silence: Volvo CEs støjfrie elektriske maskiner kan nu forudbestilles online

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) lancerer Volvo-koncernens første e-handelsværktøj til detailsalg af maskiner. Onlineportalen giver kunderne mulighed for for første gang at stille sig i kø til at forudbestille Volvos nye elektriske kompakte maskiner.

Volvo ECR25 ELECTRIC og L25 ELECTRIC

Som et tegn på fremtiden inden for byggeriet har den nye ECR25 ELECTRIC kompakte gravemaskine og den nye L25 ELECTRIC kompakte læssemaskine fordel af nulemissioner og lavt støj- og vibrationsniveau, hvilket gør dem til det perfekte tilbehør til arbejdspladser i den indre by – faktisk alle følsomme arbejdsmiljøer. Kunder vil også få fordel af mindre vedligeholdelse, en mere støjsvag drift og muligheden for at overholde de stigende miljøbestemmelser. For første gang siden afsløringen sidste år kan kunder nu forudbestille deres elektriske maskiner ved at tilmelde sig virksomhedens forudbestillingsværktøj.

Melker Jernberg, direktør for Volvo CE, siger: "Vi søger konstant efter måder til at forbedre kundeoplevelsen, strømline vores processer og anvende nye teknologier. Så hvilket mere perfekt tidspunkt til at annoncere en innovativ, ny salgsplatform end ved lanceringen af vores elektriske maskiner. Vi ser frem til at høre, hvad vores kunder synes."

Udvidelse af kundekredsen

Ved at registrere sig i forudbestillingsværktøjet, der åbner i dag på en række vigtige markeder i Frankrig, Tyskland, Storbritannien, Nederlandene og Norge, og som vil blive udvidet til andre markeder i nær fremtid, kan kunder reservere en plads i produktionskøen for de elektriske maskiner. Derefter underrettes kunder, hvis de udvælges til at afgive en faktisk bestilling for maskinerne, som lanceres på markederne til sommer.

Onlineportalen er lavet for at øge kundernes mulighed for at købe én af disse maskiner og udvide den måde, som disse maskiner anvendes på af kunderne, og portalen håndteres i samarbejde med lokale forhandlere. Volvo CE's søsterselskab Volvo Financial Services, den globale leverandør af finansielle ydelser for Volvo Gruppen, understøtter købet af disse elektriske maskiner ved at tilbyde fleksible finansielle løsninger.

Oplysningskampagne om elektromobilitet

Volvo CE markerer sin første kommercielle elektriske tilbud med lanceringen af en oplysningskampagne om elektromobilitet i denne uge, hvilket fremhæver teknologiens mange samfundsfordele. Add Silence-kampagnen fokuserer på én af de vigtigste – og nogle gange mest oversete – fordele ved elektriske entreprenørmaskiner: en reduktion af skadelig støjforurening.

Melker Jernberg siger: "Når det handler om skadelige emissioner, er det nemt kun at fokusere på CO2. Men forskning viser, at støj er lige så vigtigt. Det er nødvendigt at lave en samlet indsats for at takle begge disse problemer, hvis vi ønsker en mere bæredygtig fremtid".

Du kan finde yderligere oplysninger om de elektriske maskiner her: www.volvoce.com/electromobility

FOR YDERLIGERE INFORMATION

Tiffany Cheng

Direktør for ekstern kommunikation
Volvo Construction Equipment
Tlf.: +32 499 56 68 47
E-mail: tiffany.cheng@volvo.com

Brian O'Sullivan

SE10
London
Tlf.: +44 7733350307
E-mail: osullivan@se10.com