Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Volvo Construction Equipment og SDLG tager det næste skridt i Kina

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) og SDLG vil udvide samarbejdet yderligere for at fremskynde den profitable vækstrejse. Fra og med december 2020 vil alle gravemaskiner fra 15 ton, der fremstilles til det kinesiske marked, blive konsolideret i én produktlinje baseret på den seneste Volvo-teknologi og mærket Volvo.

Volvo CE og SDLG producerer og sælger i øjeblikket deres egne separate produktlinjer for gravemaskiner i Kina. For at fremskynde væksten yderligere i forbindelse med de kommende kinesiske IV-emissionsstandarder vil alle gravemaskiner fra 15 ton til det kinesiske marked blive konsolideret i én produktlinje fra december 2020. Produkterne vil være baseret på den seneste Volvo-teknologi og mærket Volvo. 


Siden Volvo CE overtog 70 % af SDLG i 2007 har nettosalget steget fra cirka 3 milliarder SEK til 17 milliarder SEK med god rentabilitet. SDLG har en stærk markedsposition inden for læssemaskiner og er med succes kommet ind på markedet for gravemaskiner med teknologisk hjælp fra Volvo CE. 


"Ved at bringe vores større gravemaskineforretning til Kina sammen kan vi maksimere vores evne til at betjene kunder i Kina", kommenterer Melker Jernberg, som er præsident for Volvo Construction Equipment. "SDLG har været en stor succes, siden vi startede vores samarbejde i 2007. Med stigende salg af begge brands og vores samarbejde, der er blevet tættere med årene, er dette et naturligt skridt videre for os."

Journalister, der ønsker yderligere oplysninger, kan kontakte: Bill Law, SVP Corporate Communications på telefon +46 31 323 84 96