Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Brugte godkendte Volvo-maskiner lige så pålidelige som nye

Anders Sjöström, used equipment manager for Volvo CE Sales Region EMEA, forklarer her, hvorfor godkendte brugte Volvo-maskiner er et lige så godt valg for en flåde som splinternye maskiner.

Fra venstre: Roger Schutz, Sales Support for Robert Aebi; Martin Hubmayer, Used Equipment Manager for Ascendum Austria; Peter Hieber, Used Equipment Manager for Robert Aebi Germany; Anders Sjöström, Used Equipment Manager for Volvo CE Sales Region EMEA; og Jörg Gerick, Used Equipment Manager for Swecon Germany.

Hvorfor kunne nogen overveje at købe en førsteklasses brugt maskine i stedet for en ny maskine?

Det afhænger helt af den enkelte kunde. F.eks. havde en lille entreprenør, der lige har startet sin forretning op, ikke råd til at købe en flåde af nye Volvo-maskiner. I stedet kan han købe førsteklasses brugte Volvo-maskiner, der er blevet serviceret og inspiceret af vores forhandlere og solgt med en Volvo brugtvognsgaranti (VAU). Det er en fantastisk investering, da VAU-garantien giver kunden tillid til produktet og ro i sindet ved at kende maskinens fulde servicehistorik og vide, at den er blevet kontrolleret af vores forhandlere inden levering.

Hvor godt bevarer Volvos maskiner deres værdi?

Brugte maskiner kontrolleres altid omhyggeligt og ombygges til en ny fuld levetid, før de føres tilbage på markedet. For at forberede maskinen til sit nye liv starter kontrolproceduren med en rengøring, dernæst kontrolleres den, og så videre til et fuldt syn. Synet omfatter 150 forskellige kontrolpunkter og udføres af forhandlerens synseksperter. Hvis der er maskindele, der falder under 50 % af den tilbageværende slitage, vil disse dele blive udskiftet, så de opfylder kriterierne i VAU-garantien. Det er vigtigt at have en serviceaftale med sin lokale Volvo-forhandler, i kombination med en VAU-garanti, for at sikre en høj værdi. Når du køber en maskine med VAU-garanti, kan du være sikker på, at du modtager udstyr af allerhøjeste standard.

Godkendt brugt

Hvorfor er køb af en brugt Volvo-maskine en god investering for kunden?

Den er lige så pålidelig som en ny Volvo-maskine, uanset hvor udfordrende miljøer, den anvendes i. Kunderne forsøger at reducere deres samlede ejeromkostninger, så efterspørgslen efter brugt udstyr er stigende. Vores brugte udstyr dækker over et bredt produktsortiment. Kunderne har adgang til flere typer maskiner lige fra læssemaskiner til rammestyrede dumpers og til gravemaskiner osv.

Er der nogen vedligeholdelsesmæssige implikationer ved køb af en brugt maskine?

Hvis du køber en fuldt synet og kontrolleret brugt Volvo-maskine fra en af vores autoriserede Volvo-forhandlere i EMEA, og du accepterer en medfølgende VAU-garanti, ved du fuldt ud, hvad du som slutkunde kommer til at modtage, og du løber ikke nogen risiko. Vi har arbejdet hårdt på at skabe en helt igennem sikker garantiplan, så vores kunder kan have ro i sindet. 

 

Brugt materiel

Tilbyder Volvo fortsat CareTrack til brugte maskiner, og i bekræftende fald, hvorfor er det værdifuldt.

Vi gør det, men det er op til vores forhandlere, om de ønsker at tilbyde det til kunden. Ved salg af den brugte maskine er CareTrack vigtig, så forhandlerne kan advisere kunderne om, at det er tid til at servicere maskinen eller udføre særlige reparationer, og således at kundens egne mekanikere kan udføre fuld kontrol på stedet og sikre maskinernes drift - helt det samme som en ny Volvo-maskine.

Kan du forklare mere om appen Volvo Approved Used?

Appen afspejler forhandlernes lager. Det er en nem mulighed for hurtig information om tilgængelige brugte VAU-maskiner, der findes på lager hos lokale forhandlere. Appen indeholder ligeledes maskinrapporter, kvalitetsbilleder og forhandlernes kontaktoplysninger.

Det senest godkendte brugte Volvo-udstyr finder du i appen Volvo Used Equipment på App Store og Google Play.

 

FOR YDERLIGERE INFORMATION

Anne Bast

Chef for mærke, markedsføring og kommunikation
Volvo Construction Equipment
Salgsregion Europa/International
Email: anne.bast@volvo.com

Hannah Kitchener

SE10
London
Tel: +44 207 923 5863
E-mail: hannah.kitchener@se10.com