Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

De tre vigtigste grunde til at købe en brugt Volvo-maskine

Køb af brugt udstyr er en fantastisk måde at udvide flåden. Vær sikker i din beslutning på grundlag af tre vigtige Volvo-garantier.

1. Volvo-maskiner er pålidelige

En topprioritet for produktspecialister er pålidelighed, når de skaber Volvo-maskiner. Med Region EMEAs fokus på at opnå førstepladsen i rådighedstid, sikkerhed og samlede ejeromkostninger er maskinpålidelighed en vigtig komponent. Brugte maskiner kompromitterer ikke pålideligheden, takket være Volvos nye garantiretningslinjer og fuldt certificerede maskininspektioner. Brugte maskiner afprøves og istandsættes med originale Volvo-dele, før de kommer tilbage på markedet. På Bauma 2019 blev det lanceret, at alle brugte Volvo-maskiner i EMEA får etiketten "Godkendt brugt udstyr", når de har bestået inspektionen, så en kunde er forsikret om, at maskinen er tilfredsstillende.

2. Volvo tilbyder en garanti på brugte maskiner

Volvo tilbyder en garanti på brugte maskiner, der giver kunderne ro i sindet og styrker deres tillid, når de køber brugt udstyr. Volvo brugte omkring to et halvt år sammen med den internationale garantiafdeling på at perfektionere tilbud, der imødekommer kundernes behov. Hver garantipakke for brugt udstyr afhænger af antallet af maskintimer. Volvo-forhandler Swecon Sweden solgte f.eks. tre brugte A40G-maskiner til en kunde, der købte pakken, fordi de kunne tilbyde fuld garanti for alle tre maskiner.

3. Volvo-maskiner bevarer værdien

Ligesom garanti tilvejebringer Volvo-forhandlere serviceaftaler for kunder, der kunder en brugt Volvo-maskine, for at sikre høj værdi. Volvo bestræber sig løbende på at konstruere maskiner, der bevarer en høj gensalgsværdi takket være deres kvalitet. Faktisk belønnede Equipment Watch i Amerika serierne EC35 og EC350 gravemaskine med prisen for "Højest bevarede værdi" i deres respektive kategorier, minigravemaskiner og mellemstore bæltetraktorer.

Det senest godkendte brugte Volvo-udstyr finder du i appen Volvo Used Equipment på App Store og Google Play.