Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Invester en smule for at spare en masse med Volvo Active Care

EMEA product support director Aram Ibrahim taler om Volvo Active Care og om, hvorfor service er så afgørende for en maskines oppetid.

Hvad er Volvo Active Care?

Volvo Active Care er en overvågningstjeneste. Vi overvåger maskinerne ude i felten fra vores Uptime Center via Volvos telematiske system CareTrack.

Vi kigger pr. fjernadgang på, hvordan maskiner performer og overvåger enhver fejlkode eller alarmer, der opstår. Hvis der er en alvorlig fejl, der kunne føre til nedbrud, opretter vi en sag, kontakter den nærmeste forhandler og foreslår en handling, som denne forhandler kan videregive til kunden. For vores kunder i EMEA er forhandlerne indbyrdes forbundne, så de kan være sikre på, at ethvert problem bliver bemærket, behandlet, og at de vil blive adviseret for at undgå enhver ikke-planlagt nedetid.

Hvis kunden gerne vil købe Volvo Active Care, bliver de så føjet til overvågningsservicen i Volvo Uptime Center?

Ja, deres maskiner vil blive forbundet til Uptime Center, og de overvåges løbende. Produktsupportteamene vil kunne overvåge maskiner i felten, og hvis de opdager eventuelle fejl, eller hvis der opstår alarmer, kan de udføre den nødvendige analyse af maskinen og kontakte den nærmeste forhandler for yderligere foranstaltning.

Produktsupportorganisationen omfatter support til alle Volvo CE-produkter. Produktspecialistens rolle er at yde first-line support til til Volvo CE's forhandlere. Det vigtigste formål med produktsupportorganisationen er at maksimere maskinernes oppetid. Det betyder, at vores fokus er på at understøtte forhandlerne med tekniske spørgsmål, så de kan yde support til kunden, så maskinen kan blive funktionsdygtig igen så hurtigt som muligt.

Denne metode har været en veletableret proces mellem produktsupport og vores forhandlere i regionen. Men vi har erkendt, at kundernes krav til maskinernes oppetid er større end tidligere, og at ikke-planlagt nedetid er ekstremt dyrt for vores kunder. Vi har derfor udviklet Volvo Active Care for at blive mere proaktive i vores support til kunderne, så vi kan være et skridt foran et fremtidigt nedbrud af maskinen. 

Hvorfor er Volvo Active Care en fordel for kunden?

Den vigtigste grund er at nedbringe ikke-planlagt nedetid - det er en af de vigtigste udfordringer for vores kunder, når de arbejder på deres projekter. Vores ultimative mål er at hjælpe kunderne med at planlægge til en service eller reparation i stedet for et ikke-planlagt nedbrud.

Hvad er de vigtigste grunde til at abonnere på Volvo Active Care?

Det handler om proaktivitet. Vi leverer rapporter om, hvordan kundernes maskiner er blevet opereret, hvor de kan få et samlet overblik over de mest kritiske tekniske alarmer, advarsler om operatørens adfærd, hvor mange alarmer der er opstået på maskinerne, deres brændstofforbrug, tomgangstid, osv.

Det er meget værdifulde oplysninger for en flådeejer, så de kan forbedre produktiviteten. F.eks. ville de kunne forbedre produktiviteten og sænke omkostningerne blot ved at kende tomgangsstatus for flåden og fastsætte mål for reduktion heraf.

Hvor er Active Care i øjeblikket tilgængeligt?

Active Care findes i alle markeder, hvor maskiner kan forbindes via Volvos telematiske løsning CareTrack. Nogle eksempler på markeder, der er aktive, er Norge, Sverige, Polen, Tyskland, Nederlandene, Sydafrika og Danmark.

Volvo Active Care markedsføres via vores forhandlernetværk. Det betyder, at vores forhandlere spiller en nøglerolle i processen med at markedsføre dette produkt.

FOR YDERLIGERE INFORMATION

Anne Bast

Chef for mærke, markedsføring og kommunikation
Volvo Construction Equipment
Salgsregion Europa/International
Email: anne.bast@volvo.com

Hannah Kitchener

SE10
London
Tel: +44 207 923 5863
E-mail: hannah.kitchener@se10.com