Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Volvo bygger morgendagen på Intermat Paris 2018

Under temaet "Building Tomorrow" vil Volvo Construction Equipment præsentere virksomhedens tilgang til kundesucces med fokus på tjenester, forhandlerkapacitet og nye teknologier.

Kravene fra megaprojekter såsom "Grand Paris" betyder, at kunderne i dag ikke blot ønsker at købe maskiner, men hele løsninger, der kan hjælpe dem med at blive mere effektive og lønsomme, samtidigt med at emissioner mindskes. På Intermat Paris 2018 vil Volvo Construction Equipment (Volvo CE) vise præcis sådanne løsninger, der understreger virksomheden styrke både som producent og som leverandør af tjenester.

Selskabets kombinerede 4.800 m2 udstillingsareal, der deles med søsterselskaberne Volvo Trucks, Volvo Penta, og Volvo Financial Services, vil præsentere en flåde af særdeles produktive og alsidige maskiner – mange af dem er brancheførende inden for brændstofeffektivitet.

Flåden vil omfatte EWR170E hjulgravemaskine med kort svingradius, EW220E hjulgravemaskine, ECR355E larvebåndsgravemaskine med kort svingradius, SD160B jordkomprimeringsmaskine samt P6820D og P7820D ABG-asfaltudlæggere med det nye, centrale styresystem EPM3.

Besøgende på de indendørs og udendørs arealer vil være i stand til at lære, hvordan man får mere ud af disse maskiner med Volvo Co-Pilot og den komplette serie af Volvo Assist-funktioner - Load Assist, Compact Assist, Dig Assist og Haul Assist. Det højopløselige on-board-display udstyrer førerne med alle de data i realtid, som de behøver for at kunne udføre opgaverne så præcist og effektivt som muligt. Udendørs vil de besøgende også se den nye Volvo EW240E materialehåndteringsmaskine i den dedikerede nedbrydningszone. 

Volvos udendørs areal på Intermat Paris 2018

Enestående kunde- og forhandlersupport

Besøgende vil endvidere få en chance for at udforske det nye Volvo Services koncept. Med Volvo Services kan kunderne vælge fra en menu af brændstofeffektivitet, produktivitet, sikkerhed, finansiering og forsikring, udlejning, new life og nyttetidstjenester, sideløbende med Volvo-redskaber og originale Volvo-dele, og derved sammensætte den rette pakke af support til deres behov.

Finansierings- og forsikringstjenester tilbydes af Volvo Financial Services team af eksperter, der er dedikeret til at hjælpe kunderne med at finde individuelle løsninger, der understøtter deres vækst og beskytter deres virksomhed.

Alle disse tjenester kræver et særdeles kompetent forhandlernetværk til at levere dem, hvilket er baggrunden for, at Volvo CE også vil lægge vægt på kunnen og ekspertise hos sine forhandlere. Volvo-forhandlere bestræber sig på at fungere som ægte forretningspartnere for deres kunder, og hjælpe dem med at nå deres forretningsmål, uanset hvad disse måtte være.  

Fremtiden for Volvo CE

På den længere bane vil Volvo CE vise sin EX2 - prototypen på en fuldelektrisk gravemaskine - samt andre forskningsprojekter vedrørende elektromobilitet, opkobling og totale arbejdspladsløsninger. I mellemtiden vil den nye direktør for Volvo CE, Melker Jernberg, vise sig første gang på den store scene, siden tiltrædelsen den 1. januar.

Overordnet er det målet for Volvo CE at sende et stærkt budskab til markedet på Intermat Paris 2018 - nemlig at virksomheden udvikler sig som en leverandør af samlede løsninger med maskiner, tjenester og forhandlere, der sætter standarden for industrien og vil fortsætte med at gøre det i de kommende år.

Volvo Penta vil i mellemtiden præsentere sin fulde serie af EU Trin V-løsninger på Intermat, herunder D5, D8, D11, D13 og D16. Selskabets Trin V-løsning er optimeret til morgendagen og holder det højeste fokus på optimeret nyttetid og brændstofeffektivitet, sammen med let montering, drift og vedligeholdelse.