Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Volvo Services hvor intelligent ingeniørkunst møder virksomhedsløsninger

Volvo Construction Equipment afslører en ny tilgang til virksomhedens omfattende portefølje af tjenester og løsninger.

Vi præsenterer Volvo Services, en omfattende portefølje af produkt- og servicetilbud, der er designet til nye og eksisterende Volvo-kunder. Porteføljen giver større klarhed både over udbuddet af produkter og den værdi, de tilfører kundernes forretninger. Volvo Services er ikke kun et supplement til Volvo-maskiner, men reagerer også på kundernes behov - uanset om det handler om køb af et nyt produkt eller en komplet løsningspakke, der skal hjælpe deres virksomhed.

Alle Volvo-kunder har adgang til det globale forhandlernetværks kombinerede ekspertise, eftersalgstjenester døgnet rundt, reservedelstilgængelighed i verdensklasse og fulde garantier. Dertil kommer, at med større maskiner kan kunderne også nyde fordelene ved CareTrack - Volvos telematiksystem, der giver vitale informationer, såsom maskintimer og placering. Det er grundlaget for alt, hvad Volvo Services tilbyder og som følger med hver Volvo-maskine.

Redesignet portefølje

For bedre at forstå det fulde serviceudbud, har Volvo inddelt det i ni kategorier:

  • Driftstid
  • Brændstofeffektivitet
  • Produktivitet
  • Sikkerhed
  • Ny levetid
  • Originale Volvo-dele
  • Volvo-redskaber
  • Finansiering
  • Udlejning

Den nye portefølje gør det lettere for kunderne at vælge en kombination af tjenester, der tilfører værdi til deres virksomhed. Disse kan inkluderes i en enkelt aftale, der kan tilpasses individuelt - kaldet en Volvo Services Aftale.

Smarte løsninger

Driftstidstjenester giver dokumenterede besparelser på reparationsomkostninger og ikke planlagte driftsstop og hjælper kunderne med at holde gang i hjulene på deres maskiner og deres virksomhed. Ved at udnytte innovativ teknologi fjernovervåger Volvo-forhandlerne kundernes maskiner. Ethvert problem kan diagnosticeres tidligt, og korrigerende handlinger kan foretages hen imod en bæredygtig løsning. Med den nyeste software kan kunderne holde sig i sporet, takket være planlagt service og fleksible vedligeholdelses- og reparationstilbud, som er designet til at optimere nyttetiden og mindske reparationsomkostningerne.

Inden for Brændstofeffektivitetstjenester er en række konsulent- og brændstofrapporter, som sænker driftsomkostningerne på nye og eksisterende Volvo-maskiner. Med maskininformationer ved hånden kan kunderne implementere korrigerende handlinger, herunder førertræning, som forbedrer arbejdspraksis og sikrer brændstofeffektivitet på den lange bane.

Produktivitetstjenester omfatter en række avancerede løsninger, der forbedrer og opretholder produktiviteten på arbejdspladsen. Føreradfærd, arbejdspladsopsætning og maskinkonfiguration er blot få af de mange faktorer inden for Produktivitetstjenester, som kan raffineres for at øge produktiviteten. Kunderne kan vælge blandt forskelligt ekstraudstyr til maskinerne, Assistanceløsninger og træningspakker for at forbedre ydelsen af deres eksisterende Volvo-flåde - noget som hjælper dem til at for mere arbejde fra hånden og tjene mere.

Sikkerhed er indbygget i ethvert designelement i Volvo-maskiner. Sikkerhedstjenester tilbyder en række funktioner til at hjælpe med at mindske risikoen for ulykker, afbrydelser og uforudsete omkostninger. Visionen om nul ulykker viser med al tydelighed vores forpligtelse til sikkerhed for alt personale og udstyr, så det sikres, at medarbejderne får opgaven løst og kommer sikkert hjem.

Fremstillet af Volvo, til Volvo

Volvo forstår, at en ny maskine ikke altid er det rigtige for enhver kundes virksomhed. Med Ny levetid-tjenester kan Volvo-kunderne vælge blandt en række løsninger - fra fabriksproducerede komponenter til en komplet maskinrenovering - og fleksible pakker, skræddersyet til at bringe Volvo-maskiner tilbage på toppen. Ved at give hårdtarbejdende Volvo-maskiner den ansigtsløftning, de fortjener, optimerer New Life Services langtidsinvesteringsværdien og de samlede ejertidsomkostninger.

Originale Volvo-dele er blevet testet indgående for at sikre den højeste standard for produktivitet og nyttetid for maskinen. Udbuddet af hurtigt tilgængelige dele - der alle er omfattet af Volvo-garanti - hjælper kunderne med at beskytte deres investering, forlænge maskinens livscyklus og garantere vedvarende ydelse.

Fra et bredt udvalg af Volvo-redskaber, kan Volvo-kunderne vælge det bedste match, for at få det optimale ud af deres maskine. Eftersom hver del er lige så vigtig som den næste, er det brede udvalg af Volvo-redskaber bygget til formålet, hvilket medfører en sikker og pålidelig enhed, der leverer forbedrede gennemløbstider, brændstofeffektivitet og lavere samlede ejertidsomkostninger.

Finansiel fleksibilitet

Volvo har forstand på virksomhedsfinansiering, og vores dedikerede team af eksperter er forpligtet til at hjælpe kunderne med at lykkes. Finansieringstjenester tilbyder fleksible finansielle og forsikringsløsninger, der kan beskytte og få kundernes forretning til at vokse. Fra en enkelt enhed til en hel flåde, tilbyder Financial Services skræddersyede betalingsordninger, der passer til individuelle prioriteringer.

Fleksibilitet er logikken bag Udlejningstjenester, der er udviklet til at hjælpe kunderne med at finde den mest velegnede midlertidige løsning. Uanset om det drejer sig om en enkelt maskine eller en hel flåde, kan Volvo skræddersy en udlejningspakke, der sikrer, at enhver opgave fuldføres til tiden og inden for budgettet. Kvalitetssikring og vedligeholdelsessupport medfølger som standard, og med ekspertrådgivning fra Volvo-forhandlere kan kunderne være forvissede om, at de kan få, hvad de behøver og hvornår de behøver det.