Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Volvo CE lancerer brandfilmen "Building Tomorrow"

Kulminationen på Volvo Construction Equipments seneste brandkampagne, "Building Tomorrow" dokumenterer jagten på en mere bæredygtig fremtid.

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) har lanceret brandfilmen "Building Tomorrow", hvori er samlet en række kundesucceshistorier fra hele verden. Filmen, der blev frigivet den 14. oktober, viser hvordan Volvo-maskiner via et bredt udvalg af kundeprojekter arbejder på at skabe en bedre fremtid for den kommende generation - "at bygge den verden, vi ønsker at leve i".

"Hos Volvo Construction Equipment drives vi af den ide, at vi gennem fantasi, hårdt arbejde og teknologisk nyskabelse vil lede vejen mod udvikling af en verden, som er renere, smartere og mere forbundet", siger Martin Weissburg, der er direktør for Volvo CE og medlem af bestyrelsen for Volvo Group. "Vi tror på en bæredygtig fremtid, og med den globale byggeindustri som vores arena, vil vi fortsætte med at arbejde sammen med vores kunder for at gøre denne tro til virkelighed for mennesker overalt", tilføjer Weissburg.

Globalt ansvar

Kampagnen, der havde premiere i december 2016, understøttes af en serie kortfilm. Den første episode stillede skarpt på Volvo-maskiner, der trodsede det frosne landskab i Nordsverige, hvor det ikoniske ICEHOTEL 365 kører året rundt - afkølet af solkraft med et mål om at blive CO2-negativt. Den tørre ørken nord for Doha, Qatar, var den anden destination for kampagnen, da over 240 Volvo-maskiner arbejdede utrætteligt i temperaturer på op til 50 °C for at bygge den nye, vedvarende by Lusail. Vindmølleparken Kouga Wind Farm i Sydafrika var fokus for den tredje video, som kastede lys over sektoren med vedvarende energikilder, som har et mål om fra 2030 at levere 42% af landets energibehov og samtidigt styrke lokalsamfundene.

"Building Tomorrow" demonstrerer, hvordan Volvo-maskiner bidrager til bæredygtighed såvel som kundesucces, hvilket styrker Volvo-gruppens mission om at "skabe velstand gennem transportløsninger".

"Som medlem af WWF Climate Savers er vi forpligtet til at styre ændringerne i industrien, og præcis som denne kampagne fremhæver ekstraordinære eksempler fra vores kunders virksomheder i et bredere perspektiv, håber vi, at det motiverer andre til også at arbejde mod en bæredygtig fremtid", siger Niklas Nillroth, direktør for miljø og bæredygtighed hos Volvo CE.

Transformerer morgendagen

Filmen, der blev lanceret 14. oktober, er tilgængelig for visning på tværs af Volvo CE's digitale kanaler og vil også få debut under en livekoncert - hvilket vil blive streamet - i Alicante i Spanien, en uge før starten på Volvo Ocean Race. Det mangeårige offshore-race er i stigende grad blevet en platform til at skabe opmærksomhed omkring emnet bæredygtighed og går fint i tråd med Volvo CE's brandfilm "Building Tomorrow".

Verden er i forandring, kundernes kræv ændres, og med denne menneskecentrerede tilgang ønsker vi at vise, hvordan Volvo vil fortsætte med at gøre en forskel for mennesker overalt, nu og i fremtiden", siger Bill Law, der bærer titlen Senior Vice President of Corporate Communications hos Volvo CE.

Du kan få flere oplysninger ved at besøge www.volvoce.com/buildingtomorrow.

The River' er det officielle soundtrack til Volvo CE's brandkampagne "Building Tomorrow" og fremføres af det lovende svenske band, Moment. Singlen er tilgængelig på Spotify fra 13. oktober.

#VolvoCE #BuildingTomorrow #sustainability #construction #VolvoOceanRace #WarnerMusic #MomentTheRiver