Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Volvo CE's nye Spirit Magazine præsenterer megaprojekter, som ændrer folks liv

Byggeprojekterne i Spirit Magazines nye serie "Megaprojektlisten" handler ikke blot om at bygge og genopbygge. De forandrer folks liv. De forbedrer forbindelser mellem samfundsgrupper, forbedrer transport og erhverv og konstruerer smarte og bæredygtige byer, som tåler tidens tand.

Volvo CE's nye serie "Megaprojektlisten" ser på nogle af de største, frækkeste og modigste byggeprojekter overalt på kloden fra den komplette renovering af Interstate 4 i Florida til flytningen af hele byen Kiruna i Sverige.

"Vi er henrykte over at lancere vores nye kampagne. Disse megaprojekter viser, hvad visionen for Volvo Ce handler om - at bygge den verden, vi ønsker at bo i. Med det spritnye Spirit Magazine er det vores mål at inspirere vores læsere og bringe dem tættere på nogle af tidens mest imponerende byggeprojekter", siger Tiffany Cheng, som er Global External Communications Director hos Volvo CE.

Volvo CE drives af ideen om, at selskabet ved hjælp af fantasi, hårdt arbejde og teknologisk nyskabelse vil bane vejen mod udvikling af en verden, som er renere, smartere og mere forbundet. Megaprojekterne i Volvo CE's nye serie er i overensstemmelse med denne vision.

Med lanceringen af "Megaprojektlisten" og det nye, digitale magasin Spirit Magazine den 17. oktober, vil Volvo CE fortsætte med at styrke sin tilstedeværelse og rækkevidde på nettet. Men fans af det trykte magasin kan ånde lettet op: de vil stadig modtage et eksemplar af den relancerede publikation to gange årligt.

"Spirit Magazine har været en vigtig informationskilde i industrien, og takket være relanceringen vil det fortsætte i de kommende år. Vi håber, at vores trofaste læsere vil fortsætte hos os, i takt med at vi går på opdagelse i nye megaprojekter rundt omkring i verden, og at nye byggerientusiaster vil slutte sig til dem, både inden og uden for industrien", siger Tiffany Cheng.

Den første episode af "Megaprojektlisten" tager seerne med til den fulde rekonstruktion af Interstate 4 i Florida, som vil transformere en af de farligste veje i USA til en topmoderne trafikkorridor. 

Første episode af "Megaprojektlisten" er nu tilgængelig på www.volvoce.com/spirit