Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Volvo tilfører styrke og præcision til 3- og 4-tons kompakte gravemaskiner

De nye kompakte gravemaskiner ECR35D, EC35D og ECR40D fra Volvo Construction Equipment har komfortable førerhuse og avancerede betjeningsorganer, der er lette at anvende for sikker drift.

Volvo tilfører styrke og præcision til 3- og 4-tons kompakte gravemaskiner

Maskinerne bygger på et velafprøvet design. Gravemaskinerne ECR35D og ECR40D har en kort svingradius og er designet til at arbejde med kraft og præcision, hvor pladsen er trang. Den mere traditionelle EC35D har dog tilsvarende arkitektur og klarer sig flot på parametre som komfort, ydelse og alsidighed. Servicevenlighed, alsidighed og større effektivitet medvirker til at gøre de nye modeller mere produktive ved en række anvendelsesformål.

Volvos nye gravemaskiner i 3- og 4-tonsklassen har robuste, rummelige og komfortable førerhuse, som er forberedt til FOPS, TOPS og ROPS. Den store dør og trepunkts adgang tillader sikker ind- og udstigning, hvilket er særligt nyttigt på disse mindre maskiner, hvor førerne ofte skal ind og ud af førerhuset med regelmæssige mellemrum. Indvendigt er det multijusterbare sæde og konsollen monteret på samme ophæng og bevæger sig sammen – dette sikrer absorption af stød og vibrationer, mindsker træthed og gør det lettere at styre maskinen, uanset jordforholdene. Både den traditionelle model og dens modstykker med kort svingradius tilbyder overlegent udsyn hele vejen rundt om maskinen.

Små maskiner, stor produktivitet
EC35D kombinerer en ny D1.8A trin 3A Volvo-motor med et hydrauliksystem, som leverer høj ydelse med problemfri drift – så kunderne har mulighed for at gøre mere for mindre ved alle former for anvendelse. De intuitive fingerbetjeningsorganer gør den let at betjene, så førerne kan nyde den høje grave- og løftekraft eller betjene kraftfulde hydraulikredskaber med lethed.

Takket være den korte svingradius og placeringen af bomcylinderen til venstre under førerhuset, er de nye Volvo gravemaskiner ECR35D og ECR40D ideelle til arbejdsforhold, hvor pladsen er trang. De kan således anvendes på mindre byggepladser, hvorved man samtidigt minimerer risikoen for skader på maskinen og dens omgivelser. 

Svingposten og cylinderen forbliver inden for larvefødderne i forskudt stilling, og de svingende og forskudte bevægelser styres simultant - for let og hurtig placering af maskinen.

Førergrænseflade giver skræddersyet ydelse
Hver maskine fås med et elektronisk system, som gør føreren i stand til at finindstille funktioner og indstillinger via et tastatur og en monitor. Der kan gemmes op til tre profiler i systemet, så maskinens opførsel tilpasses efter opgaven/førerens præferencer. Systemet omfatter også:

• Fire redskabsspecifikke knapper, som muliggør præcis regulering af hydraulikflow inde fra førerhuset.
• En ECO-funktion, som mindsker brændstofforbruget med op til 10 %.
• To (brugerjusterbare) forvalgte motorhastigheder til anvendelser såsom planering eller løftning.
• At automatisk tomgangssystem minimerer støjgener og mindsker brændstofforbruget.
• Den automatiske motornedlukning begrænser antallet af motortimer, omkostninger til vedligehold og værdiforringelse af maskinen.
• Servicepåmindelser.

Er man til det mere enkle, fås ECR35D, EC35D og ECR40D også i mere traditionel indpakning uden denne elektronikpakke.

Uanset version kan man som kunde forlade sig på en lang række standardfunktioner, som sikrer effektive, daglige operationer. De nye gravemaskiner er forsynet med god trækkraft samt et effektivt bladdesign og leverer høj ydelse ved rydningsopgaver. Bladets flydefunktion sikrer ligeledes en præcis finish i forbindelse med planeringsopgaver, mens den automatiske totrins kørsel mindsker omflytningstiden.

For at minimere risikoen for tyveri fås et valgfrit startspærresystem. Der kan indtastes op til tre brugerkoder via tastaturet til at starte maskinen. (De 4-cifrede koder vælges af brugerne).

Enklere servicering
For at optimere driftstiden er disse nye, kompakte gravemaskiner fra Volvo CE designet til at sikre lave samlede ejeromkostninger, og det gør de takket være en kombination af en række effektive funktioner. Bredt åbnende motorhjelme giver god adgang til påfyldningspunkter og daglige tjek, og bagtil ligger brændstof- og hydraulikpåfyldningsrørene godt beskyttet. Tjek og påfyldning af hydraulikolie sker via en gennemsigtig skål, som muliggør tidlig registrering af forurening og fungerer som et filter, når tanken efterfyldes.

Alle filtre er monteret på række for let vedligeholdelse, og der fås adgang til servicekontrolpunkter fra jorden. Smøreintervallerne er udvidet til 50 timer, hvilket minimerer det daglige vedligehold.

Værktøj til opgaven
Volvo tilbyder en omfattende serie af redskaber og kundeløsninger, der understøtter disse nye maskiner. Herunder mekaniske eller hydrauliske lynkoblinger, hydraulisk tommel, hammer eller graveskovl – som alle sikrer fleksibilitet og effektivitet.

Hovedspecifikationer:

Hovedspecifikationer

Volvo ECR35D, EC35D og ECR40D med Trin IIIA-kompatible motorer er tilgængelige i EMEA.
 

Slut.

April 2016

Yderligere oplysninger fås ved at besøge: www.volvoce.com/press 

Eller kontakte:
Thorsten Poszwa 
Director, External Communications 
Volvo Construction Equipment 
Tlf.: +32 490 65 96 68 
Email: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal
  
Brian O’Sullivan
SE10
London
Tlf.: +44 77 333 50307
Email: osullivan@se10.com