Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
volvo konceptkøretøjer innovation

Det rigtige koncept

Volvo CE's konceptmaskiner

Hos Volvo Construction Equipment har vi forpligtet os til at skabe det rette koncept.

En bedre morgendag

Hos Volvo CE diskuterer vi vanskelighederne i dag for at hjælpe med at forstå, hvad vi skal gøre for kunderne i morgen, og for samfundet som helhed.

Planen

I denne film giver Volvo Construction Equipment deres syn på ejerskab og drift af deres fremtidige produkter: Kulstofneutralt, autonomt maskineri, som bygger på den energieffektivitet og sikkerhed, som altid kommer i første række for Volvo. Denne film taler om fremtiden, og nogle ville kalde dette en vision. Vi kalder det "Planen".

Rammestyret dumper

Centaur-konceptet

Et design i to dele, en hybrid drivlinje og masser af visionære elektroniske funktioner. Centaur omskriver reglerne for rammestyrede dumpere.

Få mere at vide om Centaur

Asfaltudlægger/tromle

Fenix-konceptet

Denne kombinerede asfaltudlægger/tromle er baseret på det opfindsomme POD-system og baner vejen for fremtidens vejarbejde.

Få mere at vide om Fenix

Læssemaskine

Gryphin-konceptet

Næsten ingen udstødningsgasser, støj eller vibrationer. Og med et innovativt affjedringssystem. Gryphin er sådan, som vi forestiller os en fremtidig læssemaskine.

Få mere at vide om Gryphin

Gravemaskine

SfinX-konceptet

Letvægts, og alligevel kraftig. SfinX-gravemaskinen drives af hydrogenbrændstofceller, som styres af et el-system og leveres med et markant design.

Få mere at vide om SfinX

Kompakt gravemaskine

GaiaX-konceptet

Nul emissioner og ægte brugercentrisk design. Den kan sågar fjernbetjenes fra en tablet. GaiaX er en kompakt gravemaskine, der ikke ligner nogen anden. 

Få mere at vide om GaiaX

Volvo Gaiax-konceptet - En ny vej frem

Den kompakte, elektriske Gaiax gravemaskine blev afsløret på ConExpo i marts 2014. Denne video præsenterer, hvordan ny teknologi vil gøre gravning hurtigere, sikrere og mere miljøvenlig.