Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Vi sætter nye standarder for branchen

sådan gør vi

Vi finder det bedste inden for teknologiens fremskridt for at udvikle banebrydende reservedele og materiel.

VORES TILGANG TIL INNOVATION

Innovation er et centralt element for Volvo CE. Det er vores firmatankegang og den måde, vi arbejder på. Med over 180 års ekspertise inden for entreprenørarbejde og innovation er Volvo CE på forkant med den teknologiske udvikling. For os er den nyeste teknologi ikke bare rar at have, den er afgørende for at forblive konkurrencedygtig og sikre rentabel vækst på langt sigt.

Volvo Concept Lab

Volvo Concept Lab er en fælles visionær kommunikationsplatform for Volvo Group og Volvo Product Brand. Via Volvo Concept Lab viser vi avancerede idéer og innovative koncepter, der imødekommer vores kunders fremtidige behov og sætter skub i overgangen til en bæredygtig fremtid.

HX1

Den autonome, batteridrevne HX1-lastbærer er prototypen til den første generation, der fungerede som bevis på konceptet for den opdaterede anden generations prototype, HX2.

HX2

HX2 autonom, batteridrevet lastbærerprototype inkorporerer delte teknologier og komponenter fra Volvo Group. HX2 har også en helt ny drivlinje og et udsynssystem, der kan registrere mennesker eller forhindringer i nærheden af maskinen.

EX2

Med den 100 % elektriske EX2 kompakte gravemaskineprototype får du ingen emissioner, 10 gange højere effektivitet, 10 gange lavere støjniveau og reduceret samlede ejeromkostninger i forhold til sammenlignelige maskiner.

LX1

LX1 hybrid læssemaskine kan levere op til 50 % forbedring af brændstofeffektiviteten. Maskinen tilbyder også en betydelig reduktion i emissioner og støjforurening i forhold til sammenlignelige maskiner.

EX1

EX1 er en 70-tons dobbeltforsynet, kabelforbundet gravemaskineprototype. 
Selvom den betjenes på nøjagtig samme måde som en konventionel Volvo gravemaskine, er den meget mere miljøvenlig – den udleder faktisk overhovedet intet kulstof, når den er tilsluttet el-nettet.

volvo-group-innovation-summit-01-2324x1200
Innovationsarrangementer

Er du interesseret i vores innovationsarrangementer? Tag et kig på vores globale websted.

Før mig derhen
Volvo dealer finder start
Vil du vide mere?

Send os en meddelelse, vi hjælper dig med glæde.

Kontakt os