СИГМА БЪЛГАРИЯ АД България

Проверки на шасито

Разбиране на шасито

Проверки на шасито

Програмата за износване на шасита Volvo е пълен пакет от услуги, осигуряващ оптимизиран жизнен цикъл на шасито и използващ най-новите технологии за данни и информация. В съчетание с възможностите на Volvo expert, той създава специализирана услуга за поддръжка, превантивно обслужване и помощ. Програмата за износване на шасита включва MATRIS, Volvo expert, Genuine Volvo Parts и Visual Inspection. Това гарантира, че нищо не е пренебрегнато и е постигната максимална ефективност.

Matris

Усъвършенстваната информационна система за проследяване на машината (MATRIS) използва информацията, предоставена от проверката за износване на шасито. MATRIS представя подробен отчет за състоянието на износването на шасито, въз основа на работното време на машината. Наборът от отчети на MATRIS осигурява и добавя измерение към данните, което се използва за създаване на графики на тенденцията на износване. Това позволява на клиентите и търговските да вземат мотивирани решения за превантивна техническа поддръжка.

Визуална проверка

Началният етап на проверката е визуален оглед на ходовата част, за да се види дали има някакви проблеми. Нашите експерти могат да посъветват клиентите относно прости техники за това как да направят основна визуална проверка на шасито; това може да предотврати основни проблеми чрез идентифициране на евентуално отклонение на ранните етапи.

Оригинални части Volvo

Всички компоненти на шасито на Volvo са проектирани да взаимодействат помежду си, както и да са надеждни и издръжливи. Когато възникне необходимост от подмяна на част, Оригинални части Volvo гарантират, че вашата машина Volvo ще остане Volvo, което ще увеличи максимално работната надеждност на машината. С оригиналните части Volvo не се допуска никакъв компромис по отношение на качеството и безопасността. Добавянето на неоригинална част в дадена система може да наруши оптималната производителност на машината, да причини по-нататъшни повреди и да доведе до анулиране на гаранцията.

Значението на шасито

Шасито на багера е подложена на изключително тежки натоварвания. Тя поддържа цялото тегло на машината и непрекъснато е изложена на удари от големи камъни и други препятствия по време на работа. Много от нейните части са изложени на постоянно износване и натоварване. Като поддържате шасито в добро състояние, можете да сте сигурни, че машината винаги ще работи безопасно и ефективно. Също така, можете да разчитате на гарантираните първокласни работни характеристики и високото качество на оригиналните части за шасита на Volvo. Те са разработени специално за вашата машина като части от цялостна система и работят оптимално с останалата част от силовото предаване. Това удължава експлоатационния живот, като същевременно допринася за възможно най-ниски текущи разходи през цялата експлоатация на машината.

  • Редовна проверка от механик на Volvo.
  • Анализиране и наблюдение на записаните данни за амортизация на детайлите чрез използване на модерен софтуер.
  • Докладване на износването на части и препоръчване на най-доброто решение за техническа поддръжка.
  • Смяна на части и сервизно обслужване.
  • Планиране на следващата проверка и сервизно обслужване
Намиране на дилър на Volvo начало
Подобрете своя бизнес

Нека обсъдим как можем да ви помогнем.

Свържете се с нас