СИГМА БЪЛГАРИЯ АД България
Volvo Services Repair

Ремонт

Избягвайте неочаквани разходи

Ремонт

Не трябва да се притеснявате, когато изтече стандартната гаранция на вашата машина. Разполагаме с редица опции за ремонт, за да ви помогнем да избегнете неочаквани разходи за ремонт и да защитите паричния поток на фирмата си. 

Пълен ремонт

За ненадминато спокойствие и увереност, изберете Пълен ремонт. Това също така ще ви даде пълен контрол върху паричния поток, тъй като ще плащате само цените, договорени в началото на договора. След това Volvo ще се погрижи за вашата машина, когато възникне някаква неизправност. Осигурява покритие за всички компоненти и части, с изключение на тези, изброени в Изключения*.

*Изключенията ще зависят от типа на машината.

Избран ремонт

Ако работите с по-ограничен бюджет или понастоящем не виждате необходимост да имате опцията Пълен ремонт, има още две по-фокусирани опции за ремонт:

  • Опцията Powertrain – варира в зависимост от типа на машината, но обикновено осигурява покритие за двигателя (и всички смазвани компоненти в двигателя), трансмисията, мостовете и хидростатиката.
  • Опция Компоненти - осигурява покритие в опцията Powertrain, плюс няколко ключови компоненти, като генератори и рамки - въпреки, че покритието ще варира в зависимост от типа на машината. Например, при багерите тя включва стрелата и рамото на кофата.
Допълнения

Вашият дилър на Volvo може да подготви и по-изчерпателна опция за ремонт. Свържете се с нас, за да научите повече.

Добавянето на Предложение за поддръжка към вашата опция Ремонт е най-добрият начин да се осигури непрекъснатата работа на машината.

Намиране на дилър на Volvo начало
Подобрете своя бизнес

Нека обсъдим как можем да ви помогнем.

Свържете се с нас