СИГМА БЪЛГАРИЯ АД България

Диагностика на маслото в двигателя

Volvo диагностика на масло ви дава повече

Диагностика на маслото в двигателя

С редовното използване на Volvo диагностика на маслото в двигателя, вие получавате подробна диагноза на състоянието на машината. Анализът ви дава много информация, напр., съдържание на вода/охладителна течност, вискозитет, замърсяване и количество метални частици. Благодарение на ранните предупреждения, осигурени от диагностиката на маслото в двигателя, вие можете да планирате смяната на компонентите своевременно преди настъпване на проблем, като така избягвате скъпите ремонти и престои.

Volvo не само ви предоставя анализ, но също така получавате и изчерпателна диагностика и ценни обяснения за самия анализ, което го прави наистина важен инструмент. Но дори и при най-добрия анализ и диагностика, резултатите трябва да бъдат представени по ясен и достъпен за потребителя начин. Ето защо Volvo разработи метод за отчитане, който ви предоставя точна и полезна информация.

Доверете се на volvo диагностика на маслото, за да увеличите вашата печалба

Високата оптимизация на работата е това, което има значение, когато искате да генерирате печалба. С Volvo диагностика на маслото получавате мощен инструмент, който ви дава възможност да планирате техническата поддръжка, както и да намалите риска от непланирани принудителни престои и скъпо струващи ремонти.

 Казано по-опростено, диагностиката на маслото в двигателя е подробна "здравна проверка" на жизнено важните системи на машината с анализ на маслата в двигателя, скоростната кутия, хидравличната система, валовете и спирачките, както и охладителната течност и горивото при заявка. Диагностиката на маслото подава ранни предупреждения, като ви дава време да замените компоненти, преди да причинят проблеми и последващи щети.

 Само лабораториите на Volvo имат пълна информация за машините Volvo и следователно могат да разтълкуват резултатите от анализите и да дават препоръки как да реагирате много по-добре на резултатите отколкото всички останали лаборатории. Уверете се, че извършвате редовни анализи, за да получите хронология на няколко диагностика на маслото. Това ще ви даде възможност да видите тенденциите. 

Лесно, бързо и чисто

Вземане на проби

Необходимите проби се вземат и след това се изпращат до една от лабораториите на Volvo.

Анализ

Лабораториите на Volvo разполагат с най-модерното и усъвършенствано диагностично оборудване, както и с опитен и квалифициран персонал. Те анализират пробите и събират огромно количество информация, съдържание на вода/охладителна течност, вискозитет, гориво, примеси, количество метални частици и др.

Диагностика

Пълната диагноза е незабавно достъпна на уеб сайт. Диагнозата дава препоръки за директни действия, за да могат да бъдат избегнати критични ситуации.

Спестете време и пари

Освен че ви помага да планирате поддръжка, volvo диагностика на масло може да ви осигури и значителни предимства във връзка с ремонтите. Когато диагностиката на маслото в двигателя показва причината за проблем, времето за ремонт ще се съкрати. Минималното време за разрешаване на проблемни ситуации означава намаляване на времето за принудителен престой. Функция на програмата за диагностика на маслото в двигателя е, че резултатите от анализа с препоръките за действие са достъпни на уеб сайт. Това ви помага да се справите незабавно с неотложните проблеми, преди да се наложат скъпо струващи ремонти.

Намиране на дилър на Volvo начало
Подобрете своя бизнес

Нека обсъдим как можем да ви помогнем.

Свържете се с нас