СИГМА БЪЛГАРИЯ АД България
Volvo Services Maintenance

Поддръжка

Поддържаме успеха

Поддръжка

Поддръжката ще ви позволи да се съсредоточите върху бизнеса си, като се доверите на Volvo за поддържане на машините вместо вас. Ние планираме програмата за поддръжка спрямо вашата дейност - като поставяме ефективността на първо място и гарантираме, че производителността е засегната възможно най-малко. Съвместно с вас ще договорим цените за поддръжката в машини часове, за календарно тримесечие, за срока на споразумението - според това кой от методите най-добре отговаря на вашия паричен поток.

Насрочено по вашия начин

Графикът за поддръжка е специално разработен за вашата машина, за да отговаря на околната среда и приложението, по което работи. Той гарантира, че в най-удобното време, с минимално прекъсване на вашата дейност, обучени от Volvo сервизни техници - оборудвани с подходящите части - ще пристигнат на обекта, за да направят това, което трябва да се направи, при това възможно най-ефективно.

Изцяло Volvo

Разбира се, ще се използват само оригинални части, смазочни материали и охлаждащи течности от Volvo, както и ще се инсталират всички софтуерни актуализации. Също така, всичко ще бъде документирано; осигурявайки ясна история на поддръжката, за да са спокойни бъдещите собственици и за да ви помогне да получите най-високата остатъчна стойност за вашата машина. Графикът за поддръжка е важен: ние ще работим с вас, за да уредим нивото на поддръжка, което желаете от Volvo. Затова, ако имате нужда просто да ви доставим части за дребни ремонти, така че вашите собствени техници да могат да извършат тази работа, това не е проблем. Обсъдете с вашия дилър подходящото ниво на обслужване, което отговаря на вашите нужди.

Добавени екстри

Volvo разбира, че нуждите на всеки са различни и предлага широка гама от услуги, които можете да добавите към графика за поддръжка. В диалога с вашия дилър можете да постигнете споразумение за редица услуги, включително:

  • Бракуване на отпадъци от масла и филтри
  • Почистване на машини
  • Проверка на безопасност
  • Поддръжка на прикачни устройства
  • Смяна на износващи се части
  • Сервизно обслужване на климатик
Намиране на дилър на Volvo начало
Подобрете своя бизнес

Нека обсъдим как можем да ви помогнем.

Свържете се с нас