СИГМА БЪЛГАРИЯ АД България
Volvo Services Care Inspection

Проверка за поддръжка

Проверявайте вашата инвестиция

Проверка за поддръжка

Проверката за поддръжка е задълбочен, практичен, методичен процес, който се извършва от квалифициран сервизен техник. Той е предназначен за откриване на всякакви проблеми в корпуса на машината и за каталогизирането им.

Ценна информация

Ще получите отчет, който прави обзор на състоянието на машината и на всички необходими изисквания за поддръжка и ремонт, заедно с препоръките на сервизния техник. С тези данни вие сте информирани напълно, за да решите какви действия да предприемете. 

Готови за бъдещето

Чрез предотвратяване на аварии, ремонт или поддръжка могат да бъдат насрочени удобно, с минимално въздействие върху времето за престой и бюджета. И, тъй като проверката за поддръжка използва най-новите интелигентни диагностични инструменти на Volvo, историята на поддръжката на машината може да бъде точно определена с течение на времето. Това е особено полезно, когато е време за продажба на машината, тъй като историята на отчетите от проверката за поддръжка осигурява ценна информация за извършената работа, което помага да се получи най-добрата цена.

Намиране на дилър на Volvo начало
Подобрете своя бизнес

Нека обсъдим как можем да ви помогнем.

Свържете се с нас