СИГМА БЪЛГАРИЯ АД България
Volvo Services Uptime Services

Услуги за оптимизиране на работата

Винаги на зелена светлина

Услуги за оптимизиране на работата

Машината, която не е на разположение за работа, причинява неудобства, прекъсвания, неочаквани разходи и може да навреди на рентабилността ви.Производствените квоти все още трябва да бъдат изпълнени, а заплатите на операторите все още ще трябва да плащат. Услугите за оптимизиране на работата могат да помогнат за намаляване на риска от непланирани разходи за престой и ремонт. 

Графикът за поддръжка може да бъде настроен така, че да съответства на приложението, с което работите, с минимално прекъсване на операциите.

Предложението за ремонт гарантира договорена цена за всички покрити ремонти, което ви позволява да планирате внимателно бюджета си и да избегнете неочаквани разходи.

Диагностиката на маслото в двигателя осигурява уникален поглед върху състоянието на вашата машина, като спомага за избягване на скъпи ремонти и неочаквани престои.

Редовната и планирана проверка за поддръжка ви дава знанията, от които се нуждаете, за да сте сигурни, че машината ви е винаги в отлична форма.

Лошо поддържаното шаси оказва влияние върху безопасността на машината, намалява производителността и може да увреди други важни компоненти.

Намиране на дилър на Volvo начало
Подобрете своя бизнес

Нека обсъдим как можем да ви помогнем.

Свържете се с нас