СИГМА БЪЛГАРИЯ АД България
Volvo Services Volvo reman

Volvo услуги за фабрично рециклирани части

Запазете духа на Volvo във вашата машина

Volvo услуги за фабрично рециклирани части

Volvo Reman, нашата богата гама услуги по фабрично рециклиране на компоненти, от една страна ви осигурява дълготраен експлоатационен живот на машината, като едновременно с това способства за намаляване на текущите и експлоатационните разходи. По-високото качество на компонентите гарантира по-добрата използваемост на вашата машина Volvo. Всяка една част е от жизнено значение за техническите характеристики и намаляване на времето за ремонт и поддръжка. Така че, защо да поемате риск?

Това е много повече от продукт - това е самото решение

Машините на Volvo са проектирани така, че да работят с възможно най-малко отрицателно въздействие върху околната среда. Фабрично рециклираните компоненти са естественото продължение на този ангажимент. Чрез създаване на екологичен цикъл, при който старите части се рециклират при същите условия като новите, ние допринасяме за екологични инициативи, които са полезни за всички. Във Volvo считаме, че екологосъобразните практики са повече от полезни за нашата планета - те представляват изгодно решение за нашите клиенти като предлагат конкурентно предимство, както и спокойствие. Фабрично рециклираните компоненти имат по-малко вредно въздействие върху околната среда, тъй като по-голямата част от компонентите, които консумират енергия, се рециклират.

Бърза доставка

Можете ли да си позволите да изчакате ремонт или обикновена реконструкция на вашата машина, когато можете да получите фабрично рециклирани заменяеми компоненти в най-добро състояние?

Най-хубавото в системата за замяна е, че не трябва да чакате, за да получите обратно същия компонент. При първия признак за проблем, е необходимо само да поръчате фабрично рециклиран заменяем компонент от вашия търговски представител на Volvo. Ако компонентът все още не е доставен на търговския представител, ефективната спедиторска мрежа на Volvo гарантира, че компонентът скоро ще бъде доставен. Не е необходимо да чакате за ремонт и можете да продължите производствената дейност с минимален принудителен престой. След това можете да изпратите повредения компонент до Volvo Construction Equipment за фабрично възстановяване.

Гаранция

Фабрично рециклираните компоненти с гаранция увеличават стойността на вашата машина. Клиентът винаги получава компонент с експлоатационен цикъл и работни характеристики, които са пряко сравними с цикъла и характеристиките на нов компонент. Поради тази причина ние винаги предлагаме стандартна гаранция за части за нашите рециклирани компоненти.

Качество

Екологичното и опазващо ресурсите рециклиране изисква същото оборудване, технологични умения и качество като новото производство. Всички износени и повредени части се бракуват и се сменят с нови оригинални части. За рециклиране се приемат само одобрени части.

Размерите и допуските на рециклираните компоненти след това се проверяват внимателно и със същите изисквания за качество, както в нашите заводи. Ето защо ние сме в състояние да ви предоставим същата гаранция за фабрично рециклиран компонент като за нов оригинален компонент.

Намиране на дилър на Volvo начало
Подобрете своя бизнес

Нека обсъдим как можем да ви помогнем.

Свържете се с нас