СИГМА БЪЛГАРИЯ АД България
Volvo Co-pilot operator training

Обучение на оператори за Volvo Co-Pilot

Запознайте се с вашите приложения Assist

Обучение на оператори за Volvo Co-Pilot

Обучението на оператори за Volvo Co-Pilot е предназначено да помогне на операторите да използват Volvo Co-pilot и неговите усъвършенствани приложения Assist по най-ефективен начин. Резултатът е един уверен оператор, както и по-продуктивни и ефективни работни смени.

Какво получавате

Увеличете максимално производителността

Volvo Co-Pilot е проектиран да повиши рентабилността на операциите ви. Свързаното обучение помага на операторите да бъдат възможно най-продуктивни при използване на Volvo Co-Pilot и неговите усъвършенствани приложения Assist.

По-висока ефективност

Чрез разбиране на всички функции на приложенията Assist и ценните данни, които те предоставят, операторите могат да изпълнят работата си по-ефективно.

Намалени разходи

Използването на машините по оптимален начин с помощта на Volvo Co-Pilot не само спестява гориво и оптимизира работата, но и намалява ненужния празен ход и износването на машината.

Разгърнете пълния потенциал на вашата машина

Благодарение на доброто разбиране на многото интелигентни функции на приложенията Assist, операторите могат да използват своите машини в пълния им потенциал.

Повишена удовлетвореност на оператора

Доказано е, че обучението повишава удовлетвореността от работата, което води до по-щастливи и по-продуктивни оператори. Ангажиментът за развитие на служителите също помага за привличането на талантливи оператори.

Семейството на Volvo Co-pilot

Оптимизирайте работата си с Volvo Co-Pilot, вашия партньор в кабината. 10-инчовият сензорен екран с висока разделителна способност осигурява достъп до редица приложения Assist, предназначени да повишат производителността, прецизността и ефективността.

Система за помощ при копаене

Накарайте вашия багер да работи с повече бързина и прецизност.

Система за помощ при товарене

Натоварвайте оптималното количество материал и оптимизирайте товарните цикли.

Система за помощ при пренос

Наблюдавайте производството и оптимизирайте товарните цикли.

Работен асистент

Създаване и документиране на компактиране от високо качество.

Система за помощ при асфалтополагане

Осигурете първокласни резултати при асфалтополагане

Как работи

В края на курса ще можете да използвате експертно вашия Volvo Co-pilot, включващ всички функции на конкретното приложение Assist.

От теорията...

Обучението започва в класната стая, където съдържанието се предоставя чрез симулатори на Volvo Co-pilot, групова дискусия, упражнения и презентация от нашите експерти:

 • Въведение във Volvo Co-pilot
 • Въведение в приложенията Assist
 • Характеристики и функции
 • Как се използват
  • Настройки и калибриране
  • Помощни функции
  • Подобрена ефикасност
  • Полезни съвети
…към практиката

След времето в класната стая участниците работят практически с Volvo Co-Pilot, за да приложат това, което са научили. Първо се изпълнява обиколка и опознаване на компонентите на Volvo Co-pilot, преди да се примени към работа с обширен списък от машинни функции и задачи.

Нашият експертен инструктор наблюдава работата в практическите задачи, предоставя обратна връзка и предлага подобрения в реално време.

Практическата сесия може да бъде изпълнена с готови за употреба практически упражнения или по време на ежедневната работа на оператора, наставляван от инструктора.

Намиране на дилър на Volvo начало
Подобрете своя бизнес

Нека обсъдим как можем да ви помогнем.

Свържете се с нас