СИГМА БЪЛГАРИЯ АД България

Оригинални амортизационни части Volvo

Volvo предлага пълна гама от оригинални сменяеми части, разработени и тествани за осигуряване на съответствие с най-високите ви очаквания при всякакви приложения. За да запази първокласното състояние на вашата машина, Volvo предлага части, поддържащи възможно най-дълго време безпроблемната работа.

Изберете измежду сменяемите части като части за шасита, Volvo маркучи или система зъби Volvo, за да поддържате машината си като нова. Тези части са подложени на най-щателни тестове, за да могат да издържат на екстремни натоварвания. Нашият дизайн и избор на материали гарантират недостижими характеристики.

Клиентски решения

Общ преглед на продуктите и услугите, които предлагаме в подкрепа на бизнеса Ви, докато сте собственик на машина Volvo - които Ви помагат да постигате печалба година след година.

Система зъби Volvo

направени да издържат дълго

Система зъби Volvo - осигурява оптимизирани удължени интервали на смяна за по-висока продуктивност и рентабилност.

Volvo предлага специализирани патентовани зъби и адаптери за всички видове приложения. Висококачествените части намаляват общите ви разходи по собствеността и оптимизират работата на машината.

Лесно монтиране
Вертикалното блокиращо устройство прави монтажа и демонтажа бързи и лесни. То е напълно интегрирано в тялото на адаптера с цел защита и по-дълъг сервизен живот.

Volvo зъбите издържат на големи нива на напрежение
Перфектното пасване на зъби и адаптери, наред с големите стабилизиращи повърхности, гарантира един изключително стабилен модул, пригоден да издържа на високи нива на експлоатация и натоварване.

Самозаточване
Самозаточващият се дизайн и стратегически разположеният износваем материал осигуряват оптимална издръжливост на износване без да се намалява производителността.

Устойчивост на сили
Краищата на адаптерите и зъбите имат остри ъгли, които осигуряват перфектна устойчивост на фронтални натоварвания и намаляват риска от отваряне на „зъбния пакет“.

Оригинални части за шасита Volvo

Изпълнява и най-високите Ви очаквания

Пълната гама от части за шасита на Volvo е разработена и тествана така, че да осигури най-високи стандарти за качество и производителност.

До предела на възможностите
Частите за шасита се подлагат на щателно тестване, за да могат да издържат екстремни и постоянни напрежения.

Разработени специално за Volvo Construction Equipment
Частите за шасита на Volvo ви осигуряват безопасна и ефективна работа, дълъг и продуктивен сервизен живот, ниски оперативни разходи.

Volvo гумени гъсенични звена

  • Разработени съвместно с Volvo construction machines
  • Отговарят на най-високите стандарти за безопасност и качество

Резервни части за шасита Volvo

Открийте резултатите от екстремните тестове на вериги и долни ролки Volvo! Части за шасита Volvo осигуряват качеството и издръжливостта, на които можете да разчитате.

Volvo монтирани с болтове гумени вложки

Повишете вашата гъвкавост

Системата на Volvo от монтирани с болтове гумени вложки за верижни багери е перфектното решение за повишаване гъвкавостта на вашата машина. Икономичният дизайн ви позволява лесно да преминавате към движение по път с настилка и извън него, без това да поврежда пътната настилка.

Гъвкавост
Позволяват движение и работа при пътни и извънпътни приложения и съответно ползата от две машини в една. Гумените вложки осигуряват пълна защита на пътната настилка и се демонтират изключително лесно когато е необходима пълното сцепление.

Голяма издръжливост
Изработени от издръжлива каучукова смес, с цел намаляване на износването, вложките са изградени от основна стоманена плоча с устойчиво гумено външно покритие и гумен тампон, което от своя страна способства за намаляване на шума и вибрациите.

Достъпност
Системата гумени вложки се предлага както като заводски монтирана опция, така и чрез търговската мрежа на Volvo. Следпродажбеният набор се състои от вложка и звено на веригата.

Икономическа ефективност
Смяната на единични гумени вложки при необходимост е един разходоефективен и лесен начин за поддръжка на системата на багерните вериги.

Разширителни болтове Volvo

Решение за износване

Перфектното решение, когато износването във вашето строително оборудване причинява хлабини в точките на закачване и когато отворите са износени.

Перманентно решение за икономичен и дълъг живот
Когато вашата машина започва да показва признаци на износване, експандерните болтове на Volvo са идеалното решение.

Бърз и лесен монтаж (често на обекта)
Експандерните болтове на Volvo се характеризират с две разширяващи се втулки, които запълват пролуката и свързват халките за прикрепване.

С експандерните болтове на Volvo не се налага ремонт на машината.

Предлагани за широка гама от продукти.

Всяка част е жизнено важна!

По-високото качество на компонентите гарантира по-добрата използваемост на вашата машина Volvo. Всяка една част е от жизнено значение за техническите характеристики и намаляване на времето за ремонт и поддръжка. Така че, защо да поемате риск?

Намиране на дилър на Volvo начало
Знаете какво ви трябва?

Искате да поръчате части? С радост ще ви помогнем.

Направете заявка