СИГМА БЪЛГАРИЯ АД България
volvo резервни части

Оригинални части за ремонт Volvo

Отново на работа

Volvo ремонтни части е икономически ефективно решение, което дава нов живот на изнурената от работа машина.

Оригинални части за ремонт Volvo

Volvo ремонтни части е икономически ефективно решение, което дава нов живот на изнурената от работа машина. Volvo предлага Volvo услуги за фабрично рециклирани части, преработени компоненти и услуги по замяна, които работят в идеална хармония с вашата машина, за да повишат полезното време за работа и продуктивността – без да се налага да купувате нова машина.

Volvo разполага с подходящите ремонтни части и решения за вашата машина. Нашата глобална дилърска мрежа гарантира, че оригиналните части Volvo са налични навсякъде и по всяко време – намалявайки до минимум престоите, така че вашата машина е готова за работа тогава, когато ви е нужна.

Всяка част е жизнено важна!

По-високото качество на компонентите гарантира по-добрата използваемост на вашата машина Volvo. Всяка една част е от жизнено значение за техническите характеристики и намаляване на времето за ремонт и поддръжка. Така че, защо да поемате риск?

Volvo услуги за фабрично рециклирани части

Услуги за фабрично рециклирани части

Volvo услуги за фабрично рециклирани части е гама от услуги, която предлага същото високо качество и дълъг сервизен живот като новите компоненти Volvo, но на по-ниска цена.

Volvo услугите за фабрично рециклирани части включват:

Фабрично рециклирани компоненти
Това включва двигатели, турбокомпресори, задвижващи механизми, радиатори и хидравлични помпи. Вашият стар компонент се изпраща в нашите съоръжения за рециклиране, които му дават нов живот.

Компоненти за класически машини
За машини на десет или повече години, Volvo CE предлага подробно реновирани компоненти, които са внимателно почистени и тествани за качество и надеждност.

Рециклирани части
Филтрите за твърди частици (DPF) са първите компоненти, включени в нашата програма с рециклирани части. Запушените филтри могат да се заменят за фабрично рециклиран филтър от Volvo, който е изпробван взискателно, за да предлага най-малко 95% от капацитета на чисто нов филтър, но срещу много по-ниска цена. Пазете своето Volvo и се грижете за околната среда, като давате нов живот на стари компоненти. 

Volvo услуги за фабрично рециклирани части

Дайте втори живот на своята машина! Открийте ползите от Volvo услуги за фабрично рециклирани части

Намиране на дилър на Volvo начало
Знаете какво ви трябва?

Искате да поръчате части? С радост ще ви помогнем.

Направете заявка