СИГМА БЪЛГАРИЯ АД България
Качествени части

Оригиналните части Volvo осигуряват най-високото качество и гарантирани работни характеристики на вашата машина Volvo. Всяка една част е от жизнено значение за техническите характеристики и намаляване на времето за ремонт и поддръжка. Използвайте само части и продукти, които са разработени специално за вашата машина, тествани и одобрени за оптималното й функциониране - ключът към намаляване на оперативните и разходите по поддръжка. Предложението за качествени части на Volvo включва широка гама от компоненти и опции за обслужване за дълготрайна продуктивност и жизнен цикъл.

Всяка част е жизнено важна!

По-високото качество на компонентите гарантира по-добрата използваемост на вашата машина Volvo. Всяка една част е от жизнено значение за техническите характеристики и намаляване на времето за ремонт и поддръжка. Така че, защо да поемате риск?

Клиентски решения

Общ преглед на продуктите и услугите, които предлагаме в подкрепа на бизнеса Ви, докато сте собственик на машина Volvo - които Ви помагат да постигате печалба година след година.

Новини

Последните новини за Volvo части

Новото поколение на системата от зъбци на Volvo дава на кофите поле за действие

Насочена към по-големите багери и колесни товарачи на Volvo, новото поколение на Volvo Tooth System се характеризира с по-висока степен на проникване, по-дълъг живот – и лесна система за монтаж "без чук".

Гамата Volvo Assist представена на европейския пазар по време на Intermat 2018

Volvo Construction Equipment демонстрира пълната гама от решения Volvo Assist, реализирани чрез най-съвременния дисплей Volvo Co-Pilot в кабината.

Намиране на дилър на Volvo начало
Знаете какво ви трябва?

Искате да поръчате части? С радост ще ви помогнем.

Направете заявка