СИГМА БЪЛГАРИЯ АД България
прикачно устройство за багер volvo

Прикачни устройства за колесни багери

Хидравлични чукове

Разрушават границите

Хидравличните чукове на Volvo са проектирани да работят в хармония с вашия колесен багер от Volvo, като осигуряват постоянна мощност и производителност, от които се нуждаете - удар след удар. Издръжливи по дизайн и с редица конфигурации от работни инструменти и чукове, които подхождат на вашата дейност, хидравличните чукове на Volvo са готови да поемат и най-взискателните проекти.

Обсъдете с вашия местен доставчик възможните опции за конзоли, подходящи за интерфейса на вашата машина. 

HB14 Нисък шум

Хидравличните чукове на Volvo са проектирани да работят в хармония с вашия багер от Volvo, като осигуряват постоянната мощност и производителност, от които се нуждаете - удар след удар.

Предлага се за: EC140E, ECR145E, EWR150E

Подробности

HB15 Нисък шум

Издръжливи по дизайн и с редица работни инструменти и конфигурации на чукове съобразени с вашите дейности, хидравличните чукове на Volvo са готови да се заемат и с най-взискателните проекти.

Предлага се за: ECR145E, EWR150E

Подробности

HB18 Нисък шум

Каквато и да е конкретната задача, мощните хидравлични чукове на Volvo са проектирани да осигуряват впечатляващи резултати, като същевременно намаляват разхода на гориво и натоварването върху машината.

Предлага се за: EC160E, EC180E, EW160E, EW180E, EW220E, EWR170E

Подробности

HB21 Нисък шум

Управлението с две скорости, комбинирано с широка гама от налични работни инструменти, означава, че хидравличните чукове на Volvo предлагат гъвкавост и конкретно решение за всяко приложение.

Предлага се за: EC200E, EC220E, ECR235E, EW220E

Подробности

HB22 Нисък шум

Създаден с оглед на тежка работа, хидравличният чук от Volvo позволява да поемете най-трудните задачи и да останете по-продуктивни - за по-дълго време.

Предлага се за: EC200E, EC220E, ECR235E, EW220E

Подробности
Намиране на дилър на Volvo прикачни устройства
Свържете се с нас

Искате ли да поръчате или да научите повече? Изпратете ни съобщение.

Свържете се с нас