СИГМА БЪЛГАРИЯ АД България
прикачно устройство за колесен багер volvo

Прикачни устройства за колесни багери

Единствен по рода си

Завъртете вашите прикачни устройства

Широка гама от лесни за монтиране прикачни устройства, която може да ви спести време, да намали разходите ви и да създаде една многофункционална машина. С рототилти Steelwrist®, леки бързосменници, издръжливи кофи и чук, колесните багери на Volvo могат да копаят, разбиват и преместват материал по най-ефикасния и продуктивен начин.

Моля, отбележете, че предложението за прикачни устройства за моделите на машините може да се варира за различните пазари.

Бързосменници

Гама от бързосменници, която позволява на оператора бързо и лесно да свързва прикачни устройства Volvo.

Обзор на прикачни устройства

Кофи

Изберете от гамата оригинални Volvo кофи, създадени да работят в хармония с вашия Volvo багер. Кофите се предлагат като директен монтаж или с бързосменниците на Volvo. Кофите GPX, TGX и CAX са специално проектирани да работят с рототилта.

Обзор на прикачни устройства

Хидравлични чукове

За да пробиете различни трудни материали, Вашият хидравличен чук Volvo предоставя постоянна мощност, издръжливост и пробивна сила. При машини с тегло до десет тона, нашите чукове Volvo са идеално съвместими с Вашия мини багер, комбиниран багер-товарач или мини товарач.

Обзор на прикачни устройства

Tiltrotators

Багер Volvo и кофа, заедно със заводски-монтиран бързосменник и рототилт системата Steelwrist®, осигуряват уникалната комбинация от висока продуктивност, безопасност, прецизност на управление и намален разход на гориво. Научете един нов начин за работа и свършете заданието с помощта на Volvo.

Обзор на прикачни устройства
Намиране на дилър на Volvo прикачни устройства
Свържете се с нас

Искате ли да поръчате или да научите повече? Изпратете ни съобщение.

Свържете се с нас