СИГМА БЪЛГАРИЯ АД България
прикачно устройство за мини-товарач volvo

Прикачни устройства за мини товарачи

Вашите машини Volvo заслужават само най-доброто

Поддържайте вашия Volvo изцяло Volvo

Мини челните товарачи Volvo са познати в цял свят със своето високо качество и прикачните устройства на Volvo предлагат абсолютно същото високо качество. Тогава защо да правим компромис? Като поддържате вашия мини товарач изцяло Volvo, вие си осигурявате спокойствие и отлична икономия.

Моля, отбележете, че предложението за прикачни устройства за моделите на машините може да се варира за различните пазари.

Кофи

Volvo предлага широка гама от кофи, за да осигури перфектно напасване на Вашата машина и работния обект.

Обзор на прикачни устройства

Кофи с грайфер

Volvo предлага грайфери за скрап, четки и тор в своето портфолио от прикачни устройства за мини челни товарачи, осигуряващи максимална многофункционалност за вашите леки товароподемни приложения.

Обзор на прикачни устройства

Вили

Палетните вилки са идеални за боравене с палети и материали. Издръжливият дизайн осигурява здравина на вилките за боравене с всички товари, които машината може да обработва. Лесна и бърза промяна на разстоянието между зъбците за подобрена гъвкавост.

Обзор на прикачни устройства

Хидравлични чукове

Хидравличният чук Volvo съчетава отлични експлоатационни характеристики с ниски нива на шум и вибрация. Той е надежден и прост за поддръжка. Хидравличните чукове се предлагат оборудвани с един инструмент с острие на пика и хидравлични маркучи.

Обзор на прикачни устройства

Ножове

Подходящи за преместване на земни маси и почистване на почвата. Острието има хидравличен ъгъл и наклон. То се накланя под ъгъл от 30° наляво или надясно от центъра и под ъгъл от 10° от хоризонталата в двете посоки.

Обзор на прикачни устройства

Снегорини

Ъгловата сметосъбирачна машина е идеална за почистване на обекти и дейности по обществена чистота и поддръжка със своите големи четкови участъци, което позволява почистване на едно минаване. Пътнопочистващите машини са подходящи за леки и тежки почиствания при всякакви приложения, където трябва да се събират останки и отломки, като складове за скрап

Обзор на прикачни устройства

Роторни снегорини

Снегориново гребло с хидравлично регулируем ъгъл на атака, за ефективно снегопочистване от паркинги, алеи, тротоари и други. Оптималната работа се осигурява от регулируемите противохлъзгащи обувки, извито острие и функция за изключване, която минимизира щетите при удар от препятствие.

Обзор на прикачни устройства

Силажни разбивачи

Силажният разбивач се използва за разбиване на слой от плътно пресован силаж, има регулируеми водачи за регулиране на дълбочината на разбиване. Режещата част е направена от абразивно устойчив и здрав материал за дълготрайност. Дизайнът позволява на разбивача да реже в близост до стените и право до задния край на бункера.

Обзор на прикачни устройства

Лопати за преместване на дървета

Лопатата за преместване на дървета служи за изкопаване на коренища и презасаждане или преместване на дървета заедно с цялото коренище. Дизайнът се характеризира с къса и тясна кула, компактност и широк отвор за лесно поемане на дърветата.

Обзор на прикачни устройства

Фрези за пънове

Фрезата за пънове е идеална за фрезовъчни приложения и отстраняване на пънове. Тя използва усилени фрезовъчни зъбци и има 60-градусов диапазон на движение, осигуряващ висока продуктивност.

Обзор на прикачни устройства

Дискови фрези

Твърдосплавният трион се използва за прорязване на много твърди материали като например при дейности по поддръжка на пътища или прорязване на процепи в бетон.

Обзор на прикачни устройства

Асфалтови фрези

Асфалтовата фреза е идеална за поддръжка на пътища и подготовка на обекти. Изравнява земни подутини след замръзване, работи около шахти и се справя с рязане на асфалт с пълна дълбочина. Също така е подходяща за текстурирани настилки поради устойчивостта си на хлъзгане.

Обзор на прикачни устройства

Гребла

Мощно градинско гребло, извършва крайно изравняване, пулверизиране на почвата, отстраняване на отломки, разнасяне на насипана почва и събиране на сено. Двупосочният барабан обработва почвата в посока напред или назад и може да се накланя под ъгъл до 20 градуса наляво или надясно.

Обзор на прикачни устройства

Подготвители

Подготвителят за терени осъществява ефикасно разчистване на терени, камъни и подготовка на почвата. Той вдига камъни с диаметър до 25-500 mm (1 до 20 инча) и позволява отсяване на пясък/пръст и малки отпадъци през перфорираната кофа.

Обзор на прикачни устройства

Култиватори

Земеделските фрези са идеални за подготовка на лехи за разсад, смесване на компост и подготовка на терени. Двупосочната работа позволява подкопаване и разкопаване на горния слой в посока напред и назад.

Обзор на прикачни устройства

Храсторези

Храсторезът е идеален за разчистване на израстъци на храсти, високи треви и малки дървета. Използва се в множество различни области - от големи полета, обществени паркове и крайпътни участъци. Индикаторът на острието предупреждава оператора и минувачите за движещото се острие.

Обзор на прикачни устройства

Вибрационни валяци

Вибрационният валяк може ефикасно да компактира широка гама от терени, включително чакъл, пясък, смет и асфалт. Те са идеални за пътища, алеи, велоалеи, голф игрища, мостове, паркинги и други подобни повърхности. Предлагат се гладки барабани и барабани с накладки.

Обзор на прикачни устройства

Каналокопатели

Каналокопачът служи за бързо и прецизно копаене на канали за кабели и полагане на малки тръби. Той има двупозиционно странично изместване за копаене на канали в близост до стени, хидравличен двигател с висок въртящ момент и усилена задвижваща система на редукторната верига.

Обзор на прикачни устройства

Свредла

Свредлото се използва за пробиване на дупки в земята. Има варианти за стандартно, тежко натоварване и за засаждане на дървета/храсти. Модулът е предпазен от повреди чрез хидравличен изпускателен клапан за случаите, когато свредлото удари големи неподвижни обекти.

Обзор на прикачни устройства
Намиране на дилър на Volvo прикачни устройства
Свържете се с нас

Искате ли да поръчате или да научите повече? Изпратете ни съобщение.

Свържете се с нас