СИГМА БЪЛГАРИЯ АД България
прикачно устройство volvo компактен товарач

Прикачни устройства за компактни челни товарачи

Скоби за прикачни устройства

Скоби за прикачни устройства

Скобата за хидравлично прикачно устройство позволява лесна и бърза смяна на прикачните устройства.

прикачно устройство volvo компактен товарач

Конзола за прикачно устройство VAB-TPZ

Volvo конзола за прикачно устройство TPZ (VAB-TPZ) позволява бърза и безопасна смяна на прикачни устройства с интерфейс TPZ. Дизайнът на конзолата за прикачно устройство TPZ не добавя разстояние към рамената на товарача и така оптимизира работата на машината

Предлага се за: L30G, L35G, L45H, L50H

Конзола за прикачно устройство VAB-Z

Отвореният дизайн и отличната видимост през конзолата за прикачно устройство Z позволява бърза и лесна смяна на прикачното устройство. Обхваща по-голямо разнообразие от кофи от тип Р.

Предлага се за: L20F, L25F, L30G, L35G, L45H

Подробности

Конзола за прикачно устройство VAB-P

Отвореният дизайн и отличната видимост през конзолата за прикачно устройство Р позволява бърза и лесна смяна на прикачното устройство.

Предлага се за: L20F, L25F

Подробности

Конзола за прикачно устройство VAB-SSL

Конзола за прикачно устройство съгласно стандарта за верижни товарачи, позволява смяна на прикачни устройства между колесни и верижни товарачи.

Предлага се за: L30G

Подробности

Заварена конзола за прикачно устройство - VAB-STD (TPV)

Стандартната Volvo заварена конзола за прикачно устройство (VAB-STD), позната още като TPV, е най-често използваната конзола за прикачни устройства в света. Разработена първоначално от Volvo и доказана в продължение на десетилетия в цял свят. VAB-STD осигурява бърза и сигурна взаимозаменяемост на приставките от много поколения машини, както и доказана видимост в приложения с оригиналните вилкови рамки на Volvo. Организацията ISO създаде международен стандарт въз основа на дизайна на Volvo - ISO 23727.

Предлага се за: L35G, L45H

Подробности

Отлята конзола за прикачно устройство - VAB-STD (TPV)

Стандартна Volvo отлята конзола за прикачно устройство (VAB-STD), наричана още TPV, е отговорът на Volvo по отношение на подобрената видимост и тегло на конзолите. Разработена изцяло от Volvo и доказана в продължение на десетилетия в цял свят. Отлятата VAB-STD осигурява бърза и сигурна взаимозаменяемост на приставките от много поколения машини, както и много отворен дизайн, който позволява отлична видимост за оператора. Организацията ISO създаде международен стандарт въз основа на дизайна на Volvo - ISO 23727.

Предлага се за: L45H, L50H

Подробности
Намиране на дилър на Volvo прикачни устройства
Свържете се с нас

Искате ли да поръчате или да научите повече? Изпратете ни съобщение.

Свържете се с нас