СИГМА БЪЛГАРИЯ АД България
прикачно устройство за мини багер volvo

Прикачни устройства за мини багери

Кофи

Идеалната комбинация

Широка гама от кофи за използване в множество различни почвени условия и за всякакви дейности по копаене на канали.

Кофа с общо предназначение - универсален срез

Кофите с общо предназначение са проектирани за използване при широка гама от теренни условия и за всякакви изкопни дейности. Справят се с почва, глина, пясък и мръсотия, както и с по-трудни терени с чакъл и камъни. Те имат подсилен режещ ръб и заварени противоизносни ивици за справяне с твърди и плътни материали и адекватно на кофата износване.

Предлага се за: EC35D, EC60E, ECR35D, ECR40D, ECR50D, ECR58D, ECR88D, EW60E

Подробности

Кофа с общо предназначение GPX - Агресивен срез

Тази кофа е предназначена за обща употреба при повечето изкопни дейности. Изключително подходяща за работа с материали, напр. почва, глина, пясък и кал, също както при по-каменисти терени с чакъл, камъни и малки до средни по размер скали. Високоустойчива стомана е използвана в областите, подложени на голямо износване, като предния и страничните режещи ръбове, както и на други критично важни места.

Предлага се за: EC35D, EC60E, ECR25D, ECR35D, ECR40D, ECR50D, ECR58D, ECR88D, EW60E

Подробности

Фиксирана кофа за копаене на канали

Кофите за канали са проектирани за дейности от рода на оформяне на терени, почистване на канали, изравняване, довършителни работи и обратно запълване. Характеристиките включват дренажни отвори за намаляване на теглото и улесняване на изсипването на материал по време на работа, вътрешни подсилени пластини, добавящи здравина и устойчивост на кофата, както и завинтен ръб с възможност за обръщане.

Предлага се за: EC27D, EC35D, EC60E, ECR25D, ECR35D, ECR40D, ECR50D, ECR58D, ECR88D, EW60E

Подробности

Наклоняема кофа за канали

Кофите за канали са проектирани за дейности от рода на оформяне на терени, почистване на канали, изравняване, довършителни работи и обратно запълване. Наклоняемата кофа за канали е много гъвкаво и многофункционално решение, проектирано за страничен наклон в двете посоки. Функцията за наклон улеснява почистването и нивелирането покрай канали и насипи, като позволява на машината да работи успоредно на канала. Функцията за 45-градусов наклон в двете посоки позволява на кофата да се накланя по време на целия работен процес.

Предлага се за: EC60E, ECR50D, ECR58D, ECR88D, EW60E

Подробности

Грейдерна кофа TGX - Агресивен срез

Този вид кофа е оптимизирана за употреба и съвместима с рототилт и е създадена за прецизно изкопаване, оформяне и изравняване на терени, довършване, почистване на канали, заравняване и обратно засипване, както и приложения по оформяне на наклонени участъци. Оформените ъгли способстват за работа в непосредствена близост до различни предмети. Пълната кофа се завърта лесно, без да разсипва материала в нея. Високоустойчива стомана е използвана в областите, подложени на голямо износване, като предния и страничните режещи ръбове, както и на други критично важни места.

Предлага се за: EC35D, EC60E, ECR25D, ECR35D, ECR40D, ECR50D, ECR58D, ECR88D, EW60E

Подробности

Кабелна кофа CAX - Агресивен срез

Създадена за работа в тесни канали и често използвана при полагане на кабели. Дългият профил на този вид кофи позволява работата в непосредствена близост до тръбопроводи, кабели и други материали. Високоустойчива стомана е използвана в областите, подложени на голямо износване, като предния и страничните режещи ръбове, както и на други критично важни места.

Предлага се за: EC35D, EC60E, ECR25D, ECR35D, ECR40D, ECR50D, ECR58D, ECR88D, EW60E

Подробности
Намиране на дилър на Volvo прикачни устройства
Свържете се с нас

Искате ли да поръчате или да научите повече? Изпратете ни съобщение.

Свържете се с нас