СИГМА БЪЛГАРИЯ АД България

Изравнителни плоскости ABG

Точният инструмент, за да свършите работата, както трябва

Доказана гъвкавост и ефективност по цял свят

Volvo предлага разнообразни изравнителни плоскости, за да може асфалтополагащите машини да отговорят на конкретните нужди да клиентите. С усъвършенстваната изравнителна плоскост DuoTamp High Density се постига много висока степен на компактиране, като се намалява или дори елиминира необходимостта от валяк. Резултатът е равномерно трамбоване и оптимална гладкост на положената настилка.

Ръководство за дъски

Фиксираните изравнителни плоскости на Volvo за павиращи машини ABG са комбинирани трамбоващи и вибрационни изравнителни плоскости с базова ширина от 2,50 m или 3,00 m. Те могат да се специфицират с единична или двойна трамбоваща система. Изборът на променлива амплитуда позволява на оператора да избира предварително амплитудата на трамбоване според полагания материал и условията на обекта. Вибрационната система не само дава допълнително компактиране, но също така подобрява текстурата на повърхността, особено при полагането на горни защитни слоеве.

Обзор на прикачни устройства

Дъски Variomatic

Volvo предлага разнообразни изравнителни плоскости, за да може асфалтополагащите машини да отговорят на конкретните нужди да клиентите. С усъвършенстваната изравнителна плоскост DuoTamp High Density се постига много висока степен на компактиране, като се намалява или дори елиминира необходимостта от валяк. Резултатът е равномерно трамбоване и оптимална гладкост на положената настилка. Изравнителните плоскости Variomatic се разширяват лесно до повече от два пъти базовата ширина, което ги прави изключително гъвкави.

Обзор на прикачни устройства
Намиране на дилър на Volvo прикачни устройства
Свържете се с нас

Искате ли да поръчате или да научите повече? Изпратете ни съобщение.

Свържете се с нас