СИГМА БЪЛГАРИЯ АД България
прикачно устройство за багер volvo

Прикачни устройства

Запазете Volvo във вашия Volvo

Вероятно вие сте избрали Volvo, защото сте искали най-доброто. Тогава защо да правите компромиси с прикачните устройства? Само с прикачните устройства Volvo получавате това, което сте искали още при закупуването на Volvo.

Вашите машини Volvo заслужават само най-доброто

Различните задачи изискват различни прикачни устройства и тъй като Volvo е производителят на прикачни устройства с най-обширна гама от прикачни устройства, вие можете да оборудвате вашата машина от Volvo с прикачни устройства, които не само използват максимално възможностите на машината, но също така прецизно отговарят на вашите потребности и работни условия. Това означава несравнима продуктивност, полезно време за работа, гъвкавост и многофункционалност.

Компактни багери

Багерът Volvo е открояващ се носител на работни инструменти и благодарение на пълната гама продуктивни прикачни устройства Volvo, вие получавате недостижима гъвкавост и универсалност. Това ви позволява да конфигурирате багера точно за приложенията и условията на вашия работен обект. Да не забравяме и повишените шансове за разширяване на вашите бизнес възможности.

Обзор на прикачни устройства

Колесни багери

Широка гама от лесни за монтиране прикачни устройства, която може да ви спести време, да намали разходите ви и да създаде една многофункционална машина. С рототилти Steelwrist®, леки бързосменници, издръжливи кофи и чук, колесните багери на Volvo могат да копаят, разбиват и преместват материал по най-ефикасния и продуктивен начин.

Обзор на прикачни устройства

Верижни багери

Никой производител не проектира кофи за Volvo машините по-добре от Volvo. От кофата до бързосменника, системата рототилт, хидравликата и заводски-монтираната система за управление - всичко това е проектирано за работа в пълен синхрон и доставяно и поддържано от Volvo.

Обзор на прикачни устройства

Компактни колесни товарачи

Вероятно вие сте избрали товарач Volvo, защото сте искали най-доброто. И защо да правите компромиси когато става дума за прикачни устройства? Вие получавате това което желаете именно с прикачните устройства Volvo, като на първо място идват гъвкавостта и намаленото време за ремонти и поддръжка.

Обзор на прикачни устройства

Челни колесни товарачи

Мнозина са се опитвали да копират многофункционалната концепция на товарачите Volvo, но безуспешно. Различните задачи изискват различни прикачни устройства и тъй като Volvo е производителят на товарачи с най-обширна гама от прикачни устройства, вие можете да оборудвате вашия товарач Volvo с прикачни устройства, които не само използват максимално възможностите на вашия товарач, но също така прецизно отговарят на вашите потребности и работни условия. Това означава несравнима гъвкавост и многофункционалност.

Обзор на прикачни устройства

Мини челни товарачи

Мини челните товарачи Volvo са познати в цял свят със своето високо качество и прикачните устройства на Volvo предлагат абсолютно същото високо качество. Тогава защо да правим компромис? Като поддържате вашия мини товарач изцяло Volvo, вие си осигурявате спокойствие и отлична икономия.

Обзор на прикачни устройства

ABG Верижни асфалтополагачи

Павиращата изравнителна плоскост е в основата на павиращата машина и е от изключителна важност за качеството на полаганата настилка. Изравнителните плоскости Volvo съчетават ефикасност и икономическа ефективност с един свръхсъвременен дизайн, който взема предвид както настоящите, така и бъдещите изисквания към пътното строителство.

Обзор на прикачни устройства
Прикачни устройства хидравлични чукове Volvo
хидравлични чукове

Проектирани да работят в идеална хармония с багерите Volvo.

Научете повече
Новини

Последните новини за прикачните устройства на Volvo

Гамата Volvo Assist представена на европейския пазар по време на Intermat 2018

Volvo Construction Equipment демонстрира пълната гама от решения Volvo Assist, реализирани чрез най-съвременния дисплей Volvo Co-Pilot в кабината.

Новите кофи за конкретни приложения повишават продуктивността и доходността на товарачите Volvo

Най-новите попълнения към гамата от кофи за товарачи на Volvo Construction Equipment съчетават интелигентен дизайн с ненадмината издръжливост, за да осигурят дълготрайни експлоатационни...

Фиксиран здраво с последния модел хидравлични бързосменници Volvo

Благодарение на фиксатора с универсален щифт, новият хидравличен бързосменник на Volvo е перфектното решение за оптимизиране на производството на компактните багери EC35D и компактните...

Намиране на дилър на Volvo прикачни устройства
Свържете се с нас

Искате ли да поръчате или да научите повече? Изпратете ни съобщение.

Свържете се с нас