СИГМА БЪЛГАРИЯ АД България

Volvo Services- среща на интелигентния инженеринг и бизнес решенията

Volvo Construction Equipment разкрива нов подход към своето обширно портфолио от услуги и решения.

Представяме ви Volvo Services, изчерпателно портфолио от продуктови и сервизни предложения, предназначени за нови и съществуващи клиенти на Volvo. Портфолиото осигурява по-голяма яснота за предлаганите оферти и за стойността, която те предоставят на клиентите. Volvo Services не само допълват машините на Volvo, но също така отговарят на нуждите на клиентите - независимо дали става въпрос за закупуване на нов продукт или за цялостен пакет от решения, които да помогнат на техния бизнес.

Всички клиенти на Volvo имат достъп до съчетания опит на световната дилърска мрежа, денонощен следпродажбен сервиз, наличие на части от световна класа и изчерпателни гаранции. Освен това, при по-големите машини клиентите могат да се възползват и от предимствата на CareTrack - телематичната система на Volvo, която дава важна информация като работните часове и позиционирането на машината. Това е в основата на всичко, което Volvo Services предлага и се доставя с всяка машина Volvo.

Преработено портфолио

За по-добро разбиране на цялостното предложение за услуги, Volvo го сегментира в девет категории:

  • Активна експлоатация
  • Икономия на гориво
  • Продуктивност
  • Безопасност
  • Нов живот
  • Оригинални части Volvo
  • Прикачни устройства Volvo
  • Финанси
  • Под наем

Новото портфолио улеснява клиентите да изберат комбинация от услуги, които носят стойност за техния бизнес. Те могат да бъдат пакетирани в едно споразумение, което може да се персонализира - наречено Споразумение за услуги на Volvo.

Интелигентни решения

Услуги за активна експлоатация доказано намаляват разходите за ремонт и непланираните престои на машината, като помагат на клиентите да поддържат своите машини и бизнес работоспособни. Използвайки иновативна технология, дилърите на Volvo дистанционно наблюдават машините на клиентите. Всеки проблем може да бъде диагностициран на ранен етап и могат да се предприемат коригиращи действия за устойчиво решение. С най-новия софтуер клиентите могат да запазят работоспособност, благодарение на планираните сервизи и гъвкавите опции за поддръжка и ремонт, които са предназначени да увеличат максимално времето за работа и да намалят разходите за ремонт.

В рамките на Услуги за икономия на гориво има редица справки за гориво и консултации, които понижават оперативните разходи за новите и наличните машини на Volvo. С информация за машината под ръка, клиентите могат да предприемат коригиращи действия, като например обучение на оператори, което подобрява работните практики и гарантира дългосрочна ефективност на горивото.

Услуги за продуктивност включват редица усъвършенствани решения за подобряване и поддържане на продуктивността на обекта. Поведението на оператора, настройката на обекта и конфигурацията на машината са само някои от многото фактори в рамките на услугите за продуктивност, които могат да бъдат подобрени за повишаване на производителността. Клиентите могат да избират между различни варианти на машината, решения за подпомагане и пакети за обучение, за да подобрят ефективността на техния наличен автопарк от машини Volvo - което им помагат да постигнат повече и да печелят повече.

Безопасността е вградена във всеки елемент от дизайна на машините на Volvo. Услуги за безопасност предлагат редица решения за намаляване на риска от инциденти, прекъсвания и неочаквани разходи. Визията за нулев брой инциденти показва нашата ангажираност към безопасността на целия персонал и оборудване; гарантирайки, че служителите ще свършат своята работа и ще се приберат у дома безопасно.

Направени от Volvo за Volvo

Volvo е наясно, че една нова машина не винаги е подходящата машина за всеки клиентски бизнес. С услугите Нов живот, клиентите на Volvo могат да избират между редица решения - от заводски компоненти до цялостен ремонт на машината - и гъвкави пакети, специално пригодени да върнат машините на Volvo обратно към техните най-добри дни. Като осигуряват на трудолюбивите машини на Volvo преобразяването, които те заслужават, услугите Нов живот оптимизират дългосрочната инвестиционна стойност и общите разходи за притежание.

Оригиналните части Volvo са преминали щателно тестване, за да се осигури най-висок стандарт на продуктивност и активна експлоатация на машината. Огромният масив от налични части, всички те подкрепени от гаранцията на Volvo, помага на клиентите да защитят инвестициите си, да удължат жизнения цикъл на машината и да гарантират дълготрайна производителност.

От широката гама прикачни устройства Volvo, клиентите на Volvo могат да изберат най-добрия вариант за тяхната машина. Тъй като всяка част е толкова важна, колкото и следващата, широката гама от прикачни устройства Volvo е предназначена за машини Volvo, което води до сигурен и надежден единен агрегат, осигуряващ по-добри времена на цикли, икономия на гориво и по-ниски общи разходи за притежание.

Финансова гъвкавост

Volvo познава бизнес финансите и неговият специален екип от експерти се ангажира да помогне на клиентите да успеят. Финансовите услуги предлагат гъвкави финансови и застрахователни решения за защита и развитие на бизнеса на клиентите. От една машина до цял автопарк, финансовите услуги предлагат схеми за плащане, съобразени с индивидуалните приоритети.

Гъвкавостта е логиката зад услугите под наем, разработени да помогнат на клиентите в намирането на най-подходящото временно решение. Независимо дали става дума за една машина или за цял автопарк, Volvo може да адаптира пакета под наем така, че да се гарантира извършването на всяка работа навреме и в рамките на бюджета. Осигуряването на качеството и поддръжката се предлагат като стандарт, а с експертните съвети от дилърите на Volvo клиентите могат да бъдат сигурни, че ще получат това, от което се нуждаят и то навреме.