СИГМА БЪЛГАРИЯ АД България

Volvo Construction Equipment представя своя напълно обновен уебсайт в EMEA

Опростената навигация, респонсивните функции за мобилни устройства и осъвремененият дизайн превръщат новия сайт на Volvo Construction Equipment за клиенти от Европа, Близкия Изток и Африка в едно приятно, удобно и информиращо преживяване за потребителите на всякакви устройства.

Volvo Construction Equipment представя своя напълно обновен уебсайт в EMEA

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) кани посетителите да разгледат обновения дизайн на сайта volvoce.bg. Новият уебсайт съдържа цялата ценна информация, на която са свикнали да разчитат редовните посетители, реорганизирана в един по-удобен и по-интуитивен формат.

“За нашите потребители и бизнес партньори е съществено да имат достъп до цялата необходима информация – винаги, когато им е нужна”, казва Том О´Брайън, мениджър маркетинг системи и анализи за Volvo CE, регион EMEA. “Без значение какъв вид устройство използват посетителите на сайта – лаптоп, таблет или смартфон, сега ще се възползват от една по-стабилна и богата платформа, проектирана да им помогне да намерят бързо и лесно търсената информация.”

Бързо сравнение
В допълнение към опростения и напълно респонсивен дизайн, обновеният сайт улеснява намирането и паралелното сравняване на оборудване. Благодарение на селектора на продукти, посетителите могат да преглеждат множество модели и техните спецификации наведнъж, както и да кликват върху тях за по-подробна информация, включително видеоклипове и брошури. Междувременно, обзорният преглед на прикачните устройства позволява на посетителите да прегледат бързо всички възможни прикачни устройства за всеки един модел на Volvo – от универсалните интерфейси до гамите от кофи, грайфери, хидравлични чукове и високоспециализирани решения.

Връзка с Volvo
Новият уебсайт е само един от удобните начини да се свържете онлайн с Volvo. Другите възможности включват Facebook, Twitter, YouTube и Instagram.

Край.

Септември, 2016 г.

За допълнителна информация, моля, посетете следния адрес в Интернет: www.volvoce.com/press
Или се свържете с:

Анне Баст
Вицепрезидент Корпоративни комуникации
Volvo Construction Equipment
Регион на продажби EMEA 
(Европа—Близкия изток—Африка)
Тел.: + 46 16 5415906
anne.bast@volvo.com

Ханна Кичънър
SE10
Лондон
Тел.: +44 207 923 5863
hannah.kitchener@se10.com

Посетете http://www.thenewsmarket.com/volvogroup , за да гледате видеоматериала, предоставен от Volvo Group. Можете да видите и заявите видеоматериала като MPEG2 файлове или на Beta SP носители. Регистрацията и видеоматериалът са безплатни за медиите.