СИГМА БЪЛГАРИЯ АД България

Volvo CE представя филм за марката, озаглавен "Building Tomorrow"

Кулминацията на най-новата кампания за търговската марка на Volvo Construction Equipment, "Building Tomorrow", документира стремежа към едно по-устойчиво бъдеще.

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) представи филм за своята търговска марка, озаглавен "Building Tomorrow", в който са показани редица истории за клиентски успехи от целия свят. Показаният за първи път на 14 октомври филм представя как машините на Volvo работят в различни проекти за създаване на едно по-добро бъдеще за следващите поколения, "за да изградим света, в който искаме да живеем".

“Ние във Volvo Construction Equipment сме водени от идеята, че посредством въображение, усилена работа и технологични иновации ще поведем по пътя към развитието на един по-чист, по-умен и по-свързан свят", казва Мартин Вайсбург, президент на Volvo CE и член на изпълнителния борд на Volvo Group. “Ние вярваме в устойчивото бъдеще и работейки на арената на глобалната строителна индустрия, ние продължаваме да работим съвместно с нашите потребител, за да превърнем тази вяра в реалност за хората по целия свят”, допълва Вайсбург.

Глобална отговорност

В рамките на кампанията, която стартира през декември 2016, са представени поредица от кратки филми. Първият епизод представя машините на Volvo, които преодоляват замръзналия пейзаж на Северна Швеция, където легендарният леден хотел ICEHOTEL 365 работи целогодишно и е охлаждан от слънчева енергия с цел да стане CO2 отрицателен. Безплодната пустиня на север от Доха в Катар беше втората дестинация на кампанията, тъй като над 240 Volvo машини работят неуморно при температури до 50 °C, за да построят новия устойчив град Лусаил. Вятърната ферма Куга в Южна Африка беше във фокуса на третото видео и хвърли светлина върху сектора на възобновяемата енергия, който има за цел да предостави 42% от необходимата на страната енергия до 2030 година, като същевременно подпомогне местните общности.

"Building Tomorrow" демонстрира как машините на Volvo допринасят за устойчивостта и успеха на клиентите, подсилвайки мисията на Volvo Group за "стимулиране на просперитет чрез транспортни решения".

“Като член на WWF Climate Savers, ние сме се ангажирали с ръководенето на промяната в индустрията и точно както тази кампания популяризира изключителни примери от бизнеса на нашите клиенти в една по-широка перспектива, ние се надяваме, че тя ще мотивира останалите също да работят в посока на едно устойчиво бъдеще", заяви Никлас Нилрот, президент за околна среда и устойчиво развитие във Volvo CE.

Трансформиране на утрешния ден

С премиера на 14 октомври, този филм може да се гледа чрез дигиталните канали на Volvo CE и също така ще дебютира по време на концерт - който ще се излъчва на живо - в Аликанте, Испания една седмица преди старта на Volvo Ocean Race. Дългогодишната морска надпревара все повече се превръща в платформа за повишаване на осведомеността по въпроса за устойчивото развитие и се свързва добре с филма на Volvo CE "Building Tomorrow".

"Светът се трансформира, клиентските изисквания се променят и с този центриран около човека подход ние искаме да покажем как Volvo ще продължи да играе положителна роля за хората навсякъде, сега и в бъдеще", смята Бил Лоу, старши вицепрезидент по корпоративни комуникации във Volvo CE.

За да научите повече, посетете www.volvoce.com/buildingtomorrow.

"The River" е официалният саундтрак на кампанията на марката на Volvo CE - "Building Tomorrow" и се изпълнява от актуалната шведска група Moment. Сингълът е наличен в Spotify от 13 октомври.

#VolvoCE #BuildingTomorrow #sustainability #construction #VolvoOceanRace #WarnerMusic #MomentTheRiver