СИГМА БЪЛГАРИЯ АД България

Новото списание на Volvo CE - Spirit Magazine - представя мегапроектите, които променят живота на хората

Строителните проекти в новата серия "Списък на мегапроектите" на списанието Spirit Magazine не просто строят и възстановяват. Те трансформират живота на хората. Те подобряват връзките между общностите, подобряват транспорта и бизнеса, изграждат интелигентни и устойчиви градове, които ще издържат проверката на времето.

Новата серия "Списък на мегапроектите" на Volvo CE разглежда някои от най-големите, най-смелите и най-ярките строителни проекти по света, от пълното възстановяване на междущатската магистрала 4 във Флорида до преместването на целия град Кируна в Швеция.

"Много сме развълнувани от представянето на нашата нова кампания. Тези мегапроекти показват какво представлява визията на Volvo CE – изграждане на света, в който искаме да живеем. С изцяло новото списание Spirit magazine ние се стремим да вдъхновим нашите читатели и да ги запознаем отблизо с някои от най-впечатляващите строителни проекти на нашите дни", казва Тифани Ченг, директор на глобалните външни комуникации във Volvo CE.

Volvo CE се ръководи от идеята, че чрез въображение, упорита работа и технологични иновации, фирмата ще бъде лидер по пътя към създаването на един свят, който е по-чист, по-интелигентен и по-свързан. Мегапроектите в новата серия на Volvo CE въплъщават тази визия.

С представянето на "Списък на мегапроектите" и новото дигитално списание Spirit Magazine на 17ти октомври, Volvo CE продължава да засилва своето онлайн присъствие и обхват. Любителите на печатното списание не трябва да се притесняват: те ще продължават да получават копие от възобновената публикация два пъти годишно.

“Spirit Magazine беше важен източник на информация за индустрията и благодарение на възобновяването му, той ще остане такъв още дълги години. Надяваме се, че нашите верни читатели ще останат с нас, докато изследваме нови мегапроекти по целия свят, както и че към тях ще се присъединят нови строителни ентусиасти, както от индустрията, така и извън нея”, каза Тифани Ченг.

Първият епизод на "Списък на мегапроектите" представя на зрителите пълната реконструкция на междущатската магистрала 4 във Флорида, която ще трансформира един от най-опасните пътища в Съединените Щати в свръхсъвременен транспортен коридор. 

Първият брой на "Списък на мегапроектите" е вече достъпен на адрес www.volvoce.com/spirit