СИГМА БЪЛГАРИЯ АД България

Най-големият съчленен самосвал на Volvo: максимална работа без престой с A60H

Винаги готов за работа, по-голям, по-издръжлив и превъзходен, съчлененият самосвал А60H от 60-тонния клас на Volvo Construction Equipment осигурява непрекъснатост на производството и отлична надеждност, благодарение на здравия си дизайн, лесно сервизно обслужване и обширната дилърска мрежа на Volvo.

Най-големият съчленен самосвал на Volvo: максимална работа без престой с A60H

Новият A60H с капацитет 55 тона (60 тон)е най-големият съчленен самосвал на Volvo Construction Equipment досега – и е винаги готов за работа. Създаден за тежкотоварно извозване при сурови офроуд условия на работа, включително кариери, мини с открит добив и операции по преместване на големи обеми земна маса, A60H със своя дълъг сервизен живот, качество, надеждност и издръжливост е всичко онова, което очаквате от Volvo, за да направи работата ви по-лесна и по-ефективна.
A60H е проектиран да повиши полезното време за работа, благодарение на своята усилена предна и задна рама, теглич и мокри дискови спирачки. И това не е всичко. Доказаната дълготрайност на Volvo и поддръжката чрез обширната гама от гаранционни опции ви гарантират, че никога няма да се тревожите за своята работа. Силата и издръжливостта са отличителните белези на съчленения самосвал A60H.

Volvo CE измина дълъг път от своя оригинален 10-тонен съчленен самосвал през 1966, наричан 'Gravel Charlie'. Петдесет години и 50 тона по-късно, Volvo е все така водещ световен производител на съчленени самосвали. Фирмата създаде концепцията и развива тези машини в продължение на повече от половин век.

Премества повече и по-евтино
A60H помага да повишите доходността на вашия бизнес, като премества повече и по-евтино. Водещата в индустрията горивна ефективност на Volvo, новаторските технологии и средствата за осигуряване на жизнено важни оперативни данни спомагат за оптимизиране на вашето производство и контролиране на вашите разходи за поддръжка, като осигуряват максимална възвращаемост на инвестициите.

С водещия в индустрията полезен товар от 55 тона (60 тон), A60H спомага за намаляване на разходите за тон. Съвременният дизайн повишава капацитета, като същевременно подобрява горивната ефективност, така че да премествате повече и по-евтино.

A60H се задвижва от 16-литров Volvo двигател, предоставящ не само максимална мощност от 495 kW и 3200 Nm въртящ момент, но също така отлична горивна ефективност. А чрез гарантираната си горивна ефективност, A60H повишава доходността и подобрява възвращаемостта на инвестициите.

Дилърска мрежа
Ексклузивната дилърска мрежа на Volvo е винаги насреща в подкрепа на клиентите и осигурява тяхното спокойствие. Volvo предлага редица услуги, локално знание и глобален опит, включително телематично наблюдение на машините и отлична наличност на резервни части. Всичко това оптимизира производителността, като същевременно минимизира оперативните разходи.

Благодарение на своя водещ в индустрията сервизен достъп, обслужването на A60H е бързо и лесно. Предната решетка се завърта надолу и служи като сервизна платформа с противохлъзгащи се стъпенки. Електрически управляваният капак на двигателя се отваря на 90 градуса, съчетан с електрическа долна пластина, позволява пълен и безопасен достъп до двигателното отделение.

Работни данни
При A60H ценните данни са винаги под ръка, за да подобрите ефективността на работния обект и да намалите разходите. С интелигентните системи от Volvo, като MATRIS™, CareTrack™ и системата за претегляне на борда, производството може да се оптимизира и оперативните разходи да се намалят. Volvo използва най-новите технологии за наблюдение на работата и статуса на машината, като препоръчва най-добрия начин за повишаване на доходността. Системата за претегляне на борда гарантира оптимален товар при всеки цикъл на работа. Това повишава максимално производителността, икономията на гориво и намалява износването на машината при всякакви работни условия и дейности. В допълнение към това, масивът от варианти на договори за поддръжка на клиентите предлага поддръжка, общи ремонти и редица сервизни дейности без престой, позволяващи пълен контрол върху разходите за поддръжка.

Volvo articulated hauler a60h

Разбива поставените цели 
A60H ще ви помогне да достигнете по-бързо поставените си производствени цели. Повишете своите печалби с по-високия полезен товар и по-голямата продуктивност с по-ниски разходи за тон. Това е върховият самосвал, поддържащ 100% офроуд производителност, доказани технологии от Volvo и впечатляващ полезен товар, допринасящи за стабилната му работа години наред.

A60H може да превозва повече и по-тежки товари за час, давайки 100 % гаранция при всички условия. Най-големият съчленен самосвал на пазара, той има по-голям полезен товар за тежкотоварни приложения, предоставяйки до 40% повече производителност от предишните големи самосвали на Volvo. Този модел също така олицетворява цялостната концепция за съчленен самосвал, като осигурява тотална многофункционалност, даваща достъп до целия работен обект, включително и най-стръмните наклони. С възможност за работа през всички сезони, терени и приложения, използвайки опционални конфигурации на машината и гумите, всички от които са специално оптимизирани за тази 60-тонна машина.

Разтърсващият A60H включва в себе си най-новите иновации от Volvo. С добре съчетаното силово задвижване, автоматичния контрол на сцеплението, включващ 100% блокировка на диференциалите, спомагателен подемен мост за всякакви терени, хидромеханично кормилно управление и активно окачване, тази машина е просто непобедима. Оборудван с активно хидравлично предно окачване за по-високи скорости на движение при тежки условия, A60H оптимизира комфорта за оператора и стабилността по време на движение, позволявайки преместването на повече материал за по-кратко време и с ненадмината производителност.

Изборът на оператора 
При наличието на други машини на обекта, повечето оператори предпочитат Volvo. Централно разположената седалка, превъзходното кормилно управление, отличното окачване, ниските нива на шум, климатикът, просторът и видимостта намаляват умората на оператора и осигуряват по-ефективна работа. Превъзходните нива на комфорт, контрол, лекота на управлението и безопасност допадат на операторите и запазват тяхната производителност през целия ден, всеки ден.
A60H включва редица системи, като системата за подпомагане на разтоварването, системата Hill Assist, както и товарната и разтоварващата спирачка, които също помагат на операторите да запазят контрола през цялото време за допълнителна продуктивност и безопасност.
А редицата функции за безопасност, като превъзходната видимост и ефективното осветление, спомагат за опазване на оператора и работещите около машината хора в безопасност дори и при най-взискателните работни условия - независимо дали това са оператори на машини, инструктори, механици или работници на обекта.

Основни спецификации:

Основни спецификацииКрай.

април 2016 г.

За допълнителна информация, моля, посетете следния адрес в Интернет: www.volvoce.com/press

Или се свържете с:

Thorsten Poszwa    
Директор „Външни комуникации“  
Volvo Construction Equipment  
Тел.: межд. избиране +32 490 65 96 68 
Email: thorsten.poszwa@volvo.com  
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O'Sullivan
SE10
London
Тел.: межд. избиране +44 77 333 50307
Email: osullivan@se10.com