СИГМА БЪЛГАРИЯ АД България

Самосвали Volvo от серия G: непрекъснато производство

Съчленените самосвали от серията G на Volvo Construction Equipment осигуряват непрекъснато производство и превъзходна надеждност, благодарение на своя издръжлив дизайн, лесен достъп за сервизно обслужване и изключителната дилърска мрежа на Volvo. Всичко това гарантира по-дълго от всякога полезно време за работа.

Самосвали Volvo от серия G: непрекъснато производство

С полезни товари от 25 до 45 тона, съчленените самосвали от новата серия G на Volvo Construction Equipment са винаги готови за работа. Гамата – A25G, A30G, A35G, A40G, A45G FS и новият 45-тонен клас A45G е проектирана за тежкотоварни операции в сурови офроуд приложения, включително кариери, мини с открит добив и операции, свързани с преместване на големи земни маси. Серията G съчетава дългия сервизен живот с качество, надеждност и издръжливост, и е всичко онова, което очаквате от Volvo, за да направи извозването по-лесно и по-ефикасно.

Здравината и издръжливостта са отличителните белези на съчленените самосвали от серията G. Разработена да повиши полезното време за работа, благодарение на своята силноустойчива предна и задна рама, теглич и мокри дискови спирачки, серията G се възползва от предимствата на доказаната издръжливост на машините Volvo и подкрепата на екстензивния масив от опции за поддръжка, което означава, че повече никога няма да се притеснявате за крайния резултат.

Volvo Construction Equipment измина дълъг път от пускането в експлоатация на оригиналния 10-тонен съчленен самосвал през 1966 година – най-новата серия G е кулминацията на 50 години доверие в инженерните възможности и иновациите на Volvo. Компанията Volvo си остава водещ световен производител на съчленени самосвали, който въведе концепцията, разработва и произвежда тези машини от самото начало.

Преместват повече и по-евтино
Серията G е създадена да спомогне за подобряване на ефективността и за да ви позволи да премествате повече и по-евтино. Отлична горивна ефективност, новаторска технология и полезни инструменти за оперативни данни ви помагат да контролирате вашите разходи за поддръжка и да максимизирате инвестициите си.

Задвижвана от прочутите Volvo Tier 4 Final / Stage IV двигатели, вариращи от 234 kW (318 к.с.) при A25G до 347 kW (445 к.с.) при A45G, серията G предоставя отлична горивна ефективност без компромис с мощността или производителността, осигурявайки значителни подобрения в икономията на гориво в сравнение с моделите, които замества. По-ниските обороти на празен ход при двигателя на Volvo осигуряват допълнителна икономия на гориво за най-висока ефективност на машината. Всяка машина е оптимизирана за горивна ефективност спрямо индивидуалния си товароподемен капацитет, така че да премества повече и по-евтино. Динамичният и прогнозиращ избор на предавки се адаптира към работните условия за подобрен комфорт и горивна ефективност.

По време на работа са достъпни ценни данни за подобряване на работната ефективност и намаляване на разходите. С интелигентни системи от Volvo като MATRIS™, CareTrack™ и системата за претегляне на теглото, производството може да се оптимизира и оперативните разходи - да се намалят. Системата за претегляне на теглото гарантира оптимален товар при всеки цикъл на работа. В допълнение към това, масивът от варианти на договори за поддръжка на клиентите предлага поддръжка, общи ремонти и редица сервизни дейности без престой, позволяващи пълен контрол върху разходите за поддръжка.

Способни да достигнат навсякъде
Концепцията за съчленен самосвал на Volvo осигурява тотална многофункционалност, даваща достъп до целия работен обект, включително и най-стръмните му наклони. Предлагат се няколко опции за шасита и каросерии с възможност за работа във всички сезони, терени и приложения. Ненадминатите офроуд характеристики на серията G са благодарение на добре съчетаното от Volvo задвижване, автоматичния контрол на сцеплението, включващ 100% блокировка на диференциалите, спомагателен подемен мост за всякакви терени и хидромеханично кормилно управление.

Самосвалите са също така уверени при спускане по наклони, с ретардери и Dynamic Volvo Engine Brake, осигуряващи поддържане на безопасността и продуктивността. Системата за подпомагане на разтоварването в серията G, както и товарната и разтоварващата спирачка също помагат на операторите да запазят контрола през цялото време за допълнителна продуктивност и безопасност.

Изборът на операторите
Самосвалите на Volvo са избор номер едно на операторите поради своята водеща в индустрията кабина, която предоставя просторна и комфортна работна среда.

Превъзходните нива на комфорт, контрол, лекота на управлението и безопасност допадат на операторите и запазват тяхната производителност през целия ден, всеки ден. Централно разположената седалка, превъзходното кормилно управление, отличното окачване, ниските нива на шум, климатикът, просторът и видимостта намаляват умората на оператора и осигуряват по-ефективна работа. Ергономичните и комфортни органи за управление са също така лесни за разбиране и са съчетани с автоматични функции за повишена лекота на работа.

Опростена сервизна поддръжка и помощ
Благодарение на най-добрите в индустрията сервизни точки за достъп, обслужването на серията G е бързо и лесно. Предната решетка се завърта надолу и се превръща в сервизна платформа с противохлъзгащи се стъпала. Електрическият капак се отваря на 90 градуса, като позволява пълен и безопасен достъп до двигателното отделение.

За вашето спокойствие Volvo осигурява ексклузивна дилърска мрежа, която е винаги на разположение за оказване на поддръжка, когато ви е нужна. Volvo предлага редица услуги, локално знание и глобален опит, включително телематично наблюдение на машините – CareTrack™ и MATRIS™ – както и отлична наличност на резервни части. Всичко това оптимизира производителността, като същевременно минимизира оперативните разходи.

Основни спецификации:

Основни спецификацииаприл 2016 г.

За допълнителна информация, моля, посетете следния адрес в Интернет: www.volvoce.com/press 

Или се свържете с:

Thorsten Poszwa (Торстен Пошва)
Директор „Външни комуникации“
Volvo Construction Equipment
Тел.: межд. избиране +32 490 65 96 68
Email: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal 

Brian O'Sullivan (Брайън О'Съливан)
SE10
London
Тел.: межд. избиране +44 77 333 50307
Email: osullivan@se10.com