СИГМА БЪЛГАРИЯ АД България

Volvo Co-Pilot осигурява прецизна и доходоносна експлоатация

Интелигентно проектираният интерактивен дисплей от Volvo Construction Equipment предлага поглед в реално време към извършената работа от избрани Volvo машини, като осигурява най-висок стандарт на ефективност и точност във всякакви приложения.

Volvo Co-Pilot осигурява прецизна и доходоносна експлоатация

Volvo Construction Equipment разработи Volvo Co-Pilot - едно върхово постижение на бордовите дисплеи за избрани Volvo машини. Сензорният екран с висока разделителна способност е партньор на оператора в кабината, като осигурява неограничен достъп до всички интегрирани функционалности, необходими за използване на пълния производствен потенциал на машината на Volvo. Предоставяйки редица решения за производителност, горивна ефективност, удължаване на полезното време на работа и безопасност, водещият в индустрията 10-инчов дисплей осигурява на оператора и собственика цялата необходима информация за гарантиране на високопроизводителна и рентабилна експлоатация.

Поддържа непрекъснато производство
Независимо дали компактира асфалт, копае канавки или натоварва трудни товари, Volvo Co-Pilot предлага несравнима възможност за контрол, осигуряваща максимална точност и полезно време за работа при широка гама от приложения и машини. Но Volvo Co-Pilot не може да се справи сам. Интерактивния дисплей работи в синхрон със системата Volvo Assist, която засега се състои от Load Assist за челните товарачи, Dig Assist за багерите, Compact Assist за асфалтовите валяци и Pave Assist за асфалтополагащите машини. Volvo Co-Pilot е предвиден да работи безпроблемно с всяко приложение, осигурявайки оперативни данни в реално време за отзивчивост, хармоничност и ефикасност на операторската работа.

 
Използвайки Volvo Co-Pilot, операторът има прост и лесен достъп до всички унифицирани функции на системата Volvo Assist, която е фабрично инсталирана, за да избере челни товарачи, багери, валяци или асфалтополагащи машини на Volvo. Разполагайки удобно с информация за машината, задачата и материалите, операторите ще свършат повече работа за литър гориво, като увеличат до максимум горивната ефективност и продуктивността.

В допълнение към осигуряването на прецизна работа, силноустойчивият дисплей е проектиран да поддържа непрекъснато производството с пълен капацитет. Независимо от задачата, Volvo Co-Pilot гарантира нейното свършване навреме. Благодарение на Volvo Co-Pilot и тоталната синхронизация с Volvo Assist, операторът и машината постигат по-продължително полезно време за работа, за да изпълнят задачите си в срок и да поддържат рентабилността на бизнеса.

Безопасна и лесна експлоатация
Volvo Co-Pilot не само улеснява трудните задачи, но също така минимизира прекъсванията на работния поток за по-голяма безопасност на обекта. Ергономично разположеният дисплей намалява взаимодействието на оператора с по-малкото на брой екранни менюта, което спомага за запазване на концентрацията върху текущите му задачи. При достигане на предварително зададените оперативни лимити, Volvo Co-Pilot предупреждава оператора със звукови и визуални сигнали. Използването на тази интелигентна технология, движението около машината се елиминира, както и необходимостта от допълнителен персонал на обекта, което подобрява безопасността и автономността на оператора.

С помощта на Volvo Co-Pilot операторът може бързо и независимо да се справи с всички операции с лекота. Бордовият дисплей е достатъчно интуитивен, за да се използва с минимална нужда от обучение и осигурява съвети на екрана, оптимизиращи експлоатацията и полезното време за работа. Операторите могат също да настройват функциите и целите за секунди, както и да наблюдават лесно изпълнението на своята работа с по-голяма степен на независимост и увереност.

Място за растеж
С 14 GB вътрешен твърд диск, Volvo Co-Pilot осигурява приблизително седеммесечно пространство за съхранение на изчерпателни данни за производителността и експлоатационните характеристики на машината. Тази информация позволява на клиентите да анализират използването на машината и да идентифицират областите за подобрение.При поръчка на едно от опционалните решения на Volvo Assist, клиентите автоматично ще получат Volvo Co-Pilot, който постоянно се подобрява от инженерите на Volvo. Със силен ангажимент към текущата и бъдещата поддръжка, Volvo разработва Volvo Co-Pilot, за да предостави разширени функционалности, които са изцяло съобразени с потребностите на клиентите. Широката дилърска мрежа на Volvo е най-добрият партньор в отговор на нуждите на бизнеса, включващи машини, прикачни устройства, резервни части, гаранция и сервизно обслужване.

Край.

April, 2016 г.

За допълнителна информация, моля, посетете следния адрес в Интернет: www.volvoce.com/press 

Или се свържете с:

Thorsten Poszwa (Торстен Пошва)
Директор „Външни комуникации“
Volvo Construction Equipment
Тел.: межд. избиране +32 490 65 96 68
Email: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal 

Brian O'Sullivan (Брайън О'Съливан)
SE10
London
Тел.: межд. избиране +44 77 333 50307
Email: osullivan@se10.com