СИГМА БЪЛГАРИЯ АД България

Товарният асистент е вашият помощник за разгръщане на пълния потенциал на производителността на колесните челни товарачи Volvo

Товарният асистент на Volvo Construction Equipment е специално разработен за челните товарачи Volvo L110H-L250H и се състои от интегрирана система, която елиминира догадките и повишава продуктивността и доходността.

Товарният асистент е вашият помощник за разгръщане на пълния потенциал на производителността на колесните челни товарачи Volvo

Челните товарачи L110H- L250H на Volvo Construction Equipment са създадени да ви предоставят върхови експлоатационни характеристики. За оптимизиране използваемостта на оборудването и повишаване на доходите, тези тежкотоварни машини могат да бъдат заводски оборудвани със системата товарен асистент. Товарният асистент, в комбинация с ко-пилотът на Volvo, вградени в дисплея с висока разделителна способност в кабината, повишават използваемостта и продуктивността на машината и същевременно намаляват оперативните разходи и гарантират вашите активи.

Товарният асистент е идеалното решение за къси цикли или товарни приложения, включително кариерни, минни дейности и тежки инфраструктурни проекти. Динамичната система подобрява точността при измерване на товара, свежда до минимум разхищаването на материали и намалява износването на машината, за да гарантира по-бързи работни цикли и да оптимизира продуктивността.

С точност от 1-2 %, операторът може да товари с максималната товароподемност на машината, като елиминира претоварването/по-малко количество натоварен материал и повторно претегляне. Дори по наклонени терени и неравни повърхности, количеството на премествания материал се изчислява динамично и точно, като калибрирането е изключително лесно. При наличие на камера за задно виждане, последната се активира автоматично при движение на заден ход, като комбинира информацията за товара и задна камера на един екран. Оптимизирайки товарните цикли, товарният асистент намалява времето за обработка, като спестява време и средства на клиента.

volvo-load-assist-display

Неограничен достъп
Благодарение на наличието на информация за машината, работното задание и материала, операторите могат да определят точността на измерване на товара и да повишат продуктивността. Регулируемият 10", вграден в кабината, дисплей помага на оператора да остане фокусиран върху текущото задание, като свежда до минимум разсейването. Чрез персонализируеми аудио и визуални аларми, операторът се информира при надвишаване на ограниченията на товара. 

Гъвкавата система има богата памет и позволява на оператора да променя последователността на работните операции и целите, също както и да мониторира напредъка без прекъсване на работния процес. Благодарение на информацията за машината и контрола върху оператора, клиентите могат още по-добре да управляват своите операционни разходи.

С изчерпателна информация за функционалността и продуктивността на машината, клиентите могат да анализират експлоатацията на машината и да идентифицират областите на подобрение. Информацията, генерирана от товарния асистент, включва времето за товарене, времето, необходимо за преместване на наличния материал, броя на натоварените камиони на клиента и натоварения в тях тонаж.

Създаден да издържа
За да се гарантира, че оборудването Volvo на нашите клиенти остава във върхово състояние, компонентите за тежки приложения се проектират изключително издръжливи. Трите инерционни измервателни блокове, двата сензора за товарене и дисплеят са конструирани, да издържат на вибрации, влажност и екстремни метеорологични условия.

Перфектно съвместими с челните товарачи Volvo L110H-L250H, компонентите на товарния асистент се тестват и одобряват постоянно, за да покрият най-високите стандарти на Volvo Construction Equipment'. Както всяко едно оборудване Volvo, товарният асистент се поддържа от широка глобална сервизна инфраструктура от техници, сервизи и дилъри, които гарантират подкрепа и сигурност.

Край.

April 2016 г.

За допълнителна информация, моля, посетете следния адрес в Интернет: www.volvoce.com/press    

или се свържете с:
Thorsten Poszwa (Торстен Пошва)  
Директор, Външни комуникации 
Volvo Construction Equipment 
Тел.: межд. избиране +32 490 65 96 68 
Email: thorsten.poszwa@volvo.com  
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O'Sullivan (Брайън О'Съливан)
SE10 
Лондон
Тел.: межд. избиране +44 77 333 50307
Email: osullivan@se10.com