СИГМА БЪЛГАРИЯ АД България

Новите кофи за конкретни приложения повишават продуктивността и доходността на товарачите Volvo

Най-новите попълнения към гамата от кофи за товарачи на Volvo Construction Equipment съчетават интелигентен дизайн с ненадмината издръжливост, за да осигурят дълготрайни експлоатационни характеристики, подбрани за приложението и условията на работния обект.

Новите кофи за конкретни приложения повишават продуктивността и доходността на товарачите Volvo

Volvo Construction Equipment представи три нови кофи, специално разработени за използване с товарачите Volvo L110-L350 – Volvo Кофа за пясък, Volvo Кофа за претоварване с плосък под и Volvo Кофа за претоварване, която ще замени сегашния модел.

Оптимизирани за конкретното приложение, Volvo Кофа за претоварване и Volvo Кофа за пясък позволяват на товарачите да работят с максималния си капацитет, спомагайки за икономия на време, средства и усилия. От широката гама с прикачни устройства, клиентите на Volvo могат да изберат най-доброто съответствие, което да отговори на – и да надвиши – изискванията на работния обект, осигурявайки по-доходоносна експлоатация.

Оформени за успех
Интелигентно проектираните Volvo Кофа за претоварване, Volvo Кофа за претоварване с плосък под и Volvo Кофа за пясък се пълнят лесно, благодарение на формата на кофата, балансирания коефициент под-гръб и зенкованите отвори. Тези подобряващи продуктивността характеристики позволяват на операторите да постигнат повече с по-голяма бързина, като същевременно подобряват икономията на гориво с до 20%.

Оптимизираните прегради срещу разсипване възпират материалите и осигуряват по-добра защита на свръзките, а извитите странични панели осигуряват отлично задържане, което запазва материала за по-ефективна експлоатация. За предпазване на различните фракции от смесване, кофите имат минимизирани джобове.

Печалба във всяка кофа
Независимо дали работи в кариера или баластриера за чакъл, Volvo Кофа за претоварване е идеалният партньор за осигуряване на високо продуктивна и горивоефективна работа. Собствениците могат да очакват най-висока степен на производителност плюс намалени разходи за гориво, благодарение на лесната за пълнене кофа, която намалява времето на цикъла. С Volvo Кофа за претоварване операторите могат да извършват същите дейности с по-малък разход на гориво, което води до повече натоварен материал за по-малко пари.

volvo-rehandling-bucketЗа манипулиране, натрупване и товарене на обработени материали от рода на пясък, чакъл и инертни материали, Volvo Кофа за претоварване с плосък под е идеалното решение. При работа върху пясък или други меки терени, кофата максимизира теглителната сила и силата на врязване, като поддържа чиста работна среда и постига ненадмината продуктивност и ефективност.

volvo-rehandling-flat-floor-bucketПри работа в условия на мека почва, където сцеплението е влошено, Volvo Кофа за пясък е идеалният избор. Проектирана за манипулиране на пясък и инертни материали 
с малки фракции, дългият под на кофата максимизира проникването за подобрена теглителна сила, а плоският под спомага за поддържане на чиста и равна работна площ.

volvo-sand-bucketНаправени от Volvo за Volvo
С издръжливия си дизайн, който устоява и на най-суровите условия, Volvo Кофа за претоварване, Volvo Кофа за претоварване с плосък под и Volvo Кофа за пясък са създадени на основата на десетилетия инженерен опит, за да осигурят дълговечност. Както при всички прикачни устройства от Volvo, най-новите попълнения са преминали щателни тестове, за да се осигури най-висок стандарт за производителност и издръжливост при всякакви приложения.

За да се осигури дълготрайност на кофите, високояка стомана и износоустойчиви части са разположени в критичните области, минимизирайки непланираните престои. Без значение колко много се експлоатират, кофите Volvo са създадени да издържат, за да осигурят върхова производителност и доходност.

В допълнение към получаването на най-продуктивните и надеждни кофи на пазара, клиентите получават също изключителна поддръжка, осигурена от глобалната дилърска и сервизна мрежа на Volvo. Когато някоя сменяема част се нуждае от подмяна, наличностите са гарантирани. Volvo се посвещава на идеята да осигури положителна възвращаемост от инвестициите на своите клиенти.

Основни спецификации:Основни спецификации
Основни спецификации

Край.

June 2016

За допълнителна информация, моля, посетете: www.volvoce.com/press

Или се свържете с:

Thorsten Poszwa
Директор, Външни комуникации
Volvo Construction Equipment
Тел.: межд.избиране +32 490 65 96 68
Email: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O'Sullivan
SE10
London
Тел.: межд.избиране +44 77 333 50307
Email: osullivan@se10.com