СИГМА БЪЛГАРИЯ АД България

Volvo 'строи бъдещето на Intermat Париж 2018

Под темата "Строим бъдещето", Volvo Construction Equipment ще представи своя развиващ се подход към клиентския успех, като се фокусира върху услугите, дилърския капацитет и новите технологии.

Изискванията на мегапроекти като "Гранд Париж" означават, че клиентите днес вече не търсят да купуват само машини, а цели решения, които да им помогнат да станат по-ефективни и печеливши, като същевременно намаляват емисиите. На Intermat Paris 2018, Volvo Construction Equipment (Volvo CE) се стреми да представи точно такива решения, които подчертават силата на компанията като производител и доставчик на услуги.

Общата изложбена площ на компанията от 4800 m2, споделена с дъщерните фирми Volvo Trucks, Volvo Penta и Volvo Financial Services, ще представи цяла поредица от високо продуктивни и многофункционални машини – много от които са лидери в индустрията по отношение на горивната ефективност.

Тук се включват колесният багер с къс радиус на завъртане EWR170E, колесният багер EW220E, гъсеничният багер с къс радиус на завъртане ECR355E, валякът SD160B, асфалтополагащите машини P6820D и P7820D ABG, оборудвани с новата система EPM3 за централно управление.

Посетителите на вътрешните и външните изложбени площи ще могат да научат как да извлекат още повече полза от тези машини чрез използването на Volvo Co-Pilot и пълната гама от функции на Volvo Assist – Load Assist, Compact Assist, Dig Assist и Haul Assist. Бордовият дисплей с голяма разделителна способност предоставя на операторите всички данни в реално време, за да изпълняват задачите си възможно най-точно и ефективно. На открито посетителите ще видят и новия манипулатор на материали Volvo EW240E в специално създадена зона за разрушаване. 

Открита изложбена зона на Volvo на Intermat Paris 2018

Изключителна клиентска и дилърска поддръжка

В допълнение, посетителите ще получат възможност да се запознаят с новата концепция на Volvo Services. С Volvo Services клиентите могат да избират от менюто за горивна ефективност, производителност, безопасност, финанси и застраховки, отдаване под наем, услуги за new life и работоспособност, наред с прикачните устройства Volvo и оригиналните Volvo части, за да сглобят подходящия пакет от поддръжка за своите нужди.

Финансовите и застрахователните услуги се предлагат от екипа от експерти на Volvo Financial Services, посветени на подпомагането на клиентите да намерят персонализирани решения, които да подкрепят техния растеж и да защитят техния бизнес.

Всички тези услуги изискват много компетентна дилърска мрежа, която да ги предоставя, поради което Volvo CE ще подчертае възможностите и опита на своите оторизирани дилъри. Дилърите на Volvo се стремят да действат като истински бизнес партньори за своите клиенти, като им помагат да постигнат своите бизнес цели, каквито и да са те.  

Бъдещето на Volvo CE

Гледайки напред към бъдещето, Volvo CE ще представи своя прототип EX2 на изцяло електрически мини багер, както и други научноизследователски проекти, свързани с електромобилността, свързаността и цялостните работни решения. Междувременно новият президент на Volvo CE Мелкер Йернберг ще направи първото си голямо публично представяне, откакто пое ролята си на 1 януари.

Като цяло, Volvo CE се стреми да изпрати силно послание към пазара по време на Intermat Paris 2018 - а именно, че се развива като доставчик на цялостни решения с машини, услуги и дилъри, които определят стандарта в индустрията и ще продължават да правят това още дълги години напред.

Междувременно Volvo Penta ще представи своята пълна гама от EU Stage V решения на Intermat, включително D5, D8, D11, D13 и D16. Фирменото решение Stage V е оптимизирано за утрешния ден и се концентрира най-вече върху максималното време за работа и горивната ефективност, наред с лесната инсталация, експлоатация и поддръжка.